Citiraj:
Autor M.U.P.
originalno? jesi li jos negdje vidio utrku skuterica sa invalide i pokusaje da se slozi nesto takvo?
jesi li jos negdje vidio utrku 4litrenog cuda iz 1920 i modernog el. auta iz 2012?
|
nacin na koji je prezentirana ta utrka skuterica je nista novo (za top gear standarde) - may je glumio zesceg tarda
imali su oni puno boljih ideja
a utkra onog starog bentleya i el auta je bila beskorisna lol, ne znam sta su htjeli s tim pokazati
ocito su to sklepali na brzinu
Citiraj:
Autor M.U.P.
dizanje velike britanije u nebesa? pa nego sto ce nego dizat.. vojska je njihov ponos, to je velika nacija, postoje neke drukcije vrednote kod njih.. a u svakoj epizodi koja ima bar malo veze sa awd-om uvijek na kraju okrene stvari u korist range rovera..
valjda njega drze najvise engleskim, i najponosniji su na njega..
|
top gear je globalan proizvod sa kojih 900mil gledatelja
razumio bih da je rijec o seriji namjenjenoj cisto engleskoj publici, ali ovako idu vec na jetra sa velicanjem svega britanskog (pogotovo prva epizoda ove sezone kad odu u indiju, bivsu koloniju, siriti britansku propagandu)
po meni cisto neukusno i bespotrebno.
Citiraj:
Autor M.U.P.
mislim neznam, al ocito ti ne odgovara serija, tako da ne shvacam zas gledas i pljujes? nije da te netko sili gledat..
|
pratim svaku epizodu vec 7g
nije da mi ne odogovara serija nego jednostavno nisam slijepi fanboy koji nije u stanju uputiti nijednu kritiku na racun serije ili priznati da se serijal srozao zadnjih godina
ako doista ne mogu vise biti originalni nek jednostavnu prestanu snimati nove epizode, umjesto da rade srot - pogledaj i komentare na njihovom sajtu, vidjet ces i da se mnogi britanci slazu da je serija unazadovala.
btw sta se nisi javio nakon prve i druge epizode ove sezone kad su svi ovdje pljuvali po seriji?