View Single Post
Staro 20.02.2012., 16:14   #134
afterburner
Premium
Moj komp

afterburner's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
Citiraj:
Autor randic7 Pregled postova
Dirt 3 mi definitivno najbolja voznja od ovih novijih naslova a i f1 2011 je super samo mi drazi rally.
Usput imam pitanje, prije 2-3 mjeseca sam uzeo grafu xfx 6850 registriro ju na njihovu stranicu te sam dobio Free Dirt 3 promotion code na racun i kada sam taj kod upiso doslo mi je da je nevazeci pa sam se javio na amd support posto se na njihovoj stranici upise taj kod i na mail dobijes key.Amd mi odgovori da im posaljem slike i ja im posaljem i od onda mi se ne javljaju iako sam mi poslo par puta mail.Pa me zanima dali je netko imao slicna iskustva pa kao moze kakav savjet kako da dobijem key jer uz grafu nisam dobio nikakav kupon.Sta kazete da pitam links ako mi oni mogu pomoci posto sam tamo kupio grafu?
Mislim da bez kupona nece to bas ic jer su in bili ukrali hrpu tih kodova pa ti sada salju samo ako imas kupon tj sliku kupona (nadajmo se da nisam u pravu tj da je to vridilo za one starije vezije). Meni je tribalo nekih 2 tjedna da mi daju kod za steam nakon sta san in posla sliku kupona.
Ako te odbiju iz amda posalji xfx mail.
afterburner je offline   Reply With Quote