View Single Post
Staro 20.02.2012., 12:42   #226
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor Sinac Pregled postova
Ima ako proizvođać zbog toga ne izlazi s novim modelom ili ograničava ponudu na određenom tržištu.
apple se ugl spori sa proizvodjacima android mobitela zbog samog androida (patenti oko slide otkljucavanja mobitela i slicno)
jedino se sa samsungom kolje oko dizajna mobitela i tableta

Citiraj:
Jesu li svi Samsungovi mobiteli vrhunac dizajana? Odgovara li išta od dodatne opreme s jednog modela na drugom modelu?
nisu vrhunac dizajna ali sigurno nisu ni copy paste jednog-dva modela kao sto HTC radi skoro 2g
samsung ima puno puno raznovrsniju ponudu modela

sto se tice dodatne opreme
ne znam kakvo je tu stanje sa proizvodjacima posto od dodatne opreme koristim samo sluske
ali vecina opreme se ionako povezuje preko bluetootha/wlana i usb porta koji su prisutni na svim android mobitelima
tako da sto se tice povezivosti ne vidim zasto bi imao problema (osim ako neces koristiti apple kablove na android mobitelima..)

Citiraj:
HTC 7 Pro sa Windows Phone 7.5. Nije da se tržište bš trga za takvim mobitelima, koliko sam shvatio i ti imaš klasični Desire a ne Desire Z.
da, imam klasicni desire
mislio sam uzeti milestone/nexus one ali nisu bili dostupni po pristupacnoj cijeni u to vrijeme
trziste se ne kida za tim mobitelima (doduse dvojbeno s obzirom na uspjeh blackberry mobitela i raznih sidekickova u americi gdje je texting iznimno popularan) ali opet mogucnost izbora se svodi samo na jedan mobitel sto se tice HTCa
uzeo bih Desire Z da nije iznimno ruzan lol

trenutno ga razne motorole i samsungi siju bez problema

Citiraj:
S time se u potpunosti slažem. Ne slažem se s tvojom ocjenom da baš niti jedan od tih 15 mobitela nema svoj udio na tržištu ili da je lošiji od mobitela nekog drugog proizvođaća.
pa u tom je stvar
imaju udio na trzistu ali taj udio se smanjuje zahvaljujuci jakoj konkurenciji i nedostatku inovativnosti kod HTCa.
Ordem je offline