View Single Post
Staro 20.02.2012., 10:42   #9
RAUL
Registered User

Datum registracije: May 2006
Citiraj:
Autor bamuja Pregled postova
Dakle, radi se o sljedecem problemu, da ga tako nazovem. Preko oglasa sam nasao firmu koja je iz Zadra, ali zaposljava zavarivace u Puli. Kontaktirao sam ih, javio mi se neki tip i trazio da mu posaljem radnju knjizicu, OIB, kopiju osobne i 500kn, a on je meni vec poslao primjerak ugovora da ga potpisem s obzirom da je on u Zadru. Malo sam se raspitao kad frendova i par njih mi je reklo da su ga i oni kontaktirali i poslali radnu knjizici i lovu i tip im se nikada vise nije javio, nit im je vratio radne knjizice. Mene zanima moze li se nekako preko imena firme ili OIB-a naci postoji li ta firma ili je sve prevara? Trazio sam po imenu preko neta, ali mi izbacuje samo oglase za posao gdje se spominje ime te firme. Ne znam smijem li objaviti podatke firme, ali ako netko zna kako se to moze provjeriti, ili ako se nekome iz Zadra da malo pronjuskati, mogu poslati podatke na PM. Sorry na poduzem postu i zahvalan sam na svim odgovorima, jer 500kn nije bas malo, ali vise mi je zbog radne knjizice.
Prijatelju, svi koji ti traze love da te zaposle odmah ih odkantaj.Prijevara je 1000%.Tipcan nacin tkz. "kokosarenja" jer za manje cifre policija ne podize kaznenu prijavu po sluzbenoj duznosti.Ovaj slucaj je odavno poznat u trazenju posla kod pomoraca.Nazovi ga ponovo i reci mu da ti tih 500 krznenih zivotinjica odbije sa prve place, pa ces vidjeti sta ce ti odgovoriti
RAUL je offline