Citiraj:
Autor Burko
s obzirom da ti je na kraju svake recenice  , mislim da ni ne znas njegovu svrhu ili ga namjerno upotrebljavas eto tek toliko. zapravo mi se cini da je ovo drugo, pa cu shvatiti da sve mislis ozbiljno. agreed? 
|
Ha neznam neku definiciju ovog smajlića. Kak ga ja shvaćam može se primjeniti na razne načine. Možda je moje shvaćanje istog pogrešno, pa tako i shvačenje njegove primjene kod mnogih forumaša onda. Naime i mnogo drugih smajlića bi se dalo protumaćiti na razne načine.
A pitanja/komentari su uz dozu humora, tom je trebal poslužiti taj smajlić. ha možda to radim krivo
Citiraj:
dakle, jedno od rjetkih pametnih od mavorvica je upravo ovo sto ti i publika trazi - atrakciju. ali sto je istina, ovo danas su mrcine od ~110 KG i ~2M visine, ogromna potrosnja energije i nema sanse da se moze takav brz tempo izdrzati 12 rundi. zato ovakav boks, a inace karakterstican za obojicu brace, distanca i konstantno pikanje jednom rukom, drugom plasiranje direkata. razlog, jer su ogromni i mogu si to priustiti, zbog ogromnih raspona ruku.
|
Jasno mi je da su oni mrcine i da je to tak u toj kategoriji (zato je i bil prisutan smajlić), iziskuje veliku potrošnju energije pa bi otvorenija borba mogla biti i brzo kobna za nekog od njih. Pa teško za očekivati borbu ko kod lakših kategorija gdje su puno veće razmjene udaraca.
Citiraj:
mozda, ali samo mozda zato sto su prije cca godinu dana trebali chisora i vladimir boksati, ali je vladimir imao ozljedu i otkazao mec? mozda zato sto je vladimir namjerno isao u vatru i provocirati, jer je chisora isto radio prije meca? taktika, plus medijska pozornost? ono, nista sto nismo vidjeli do sada, pokazivanje tko ima vecega pisu.............
|
Jasno da je to neka provokacija, privlačenje pažnje. ali meni nije tad pasalo njegovo zabadanje nosa. nek sudjeluje tak kad bude njegova borba.
Citiraj:
a po ovome znam da pratis boks kao sto ja pratim umjetnicko klizanje. ono, znam se zaustaviti na programu kada vidim dobro obucenu klizacicu, i to je to .
braca su jos prije o-ho-ho vremena rekli da se nece boriti jedan protiv drugoga, i zajedno drze titule po WBC i po WBO verziji. detaljnije ne znam, ali znam da je teska kategorija njihova, i da je svaki mec s jednim od njih napad na svjetski naslov .
|
Nisam ni rekao da pratim puno boks. Znam da su oba prvaci po nekoj kategoriji, zato ih i izazvaju ostali na kraju krajeva

. Tad mi to eto palo na pamet da očito nisu u istoj kategoriji ili pravilima ili kaj već (bilo bi nemoguće valjda), pa priupital.
Da su baš izjavili da se ne bore međusobno nisam znal, mada je očito inače bi bilo logično izazvati jedan drugog.
Citiraj:
jos jednom - bez uvrede, samo pisem nakon sto procitam .
|
Sve ok, nema problema.