View Single Post
Staro 19.02.2012., 02:14   #1216
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Jbg nije svaki borac dobar komentator...
da, slazem se, ali mi se cini da mavrovic kao psiha je malo poljuljan. da li je oduvijek bio takav ili mu je lennox to pripomogao ne znam, znam da kad se ostavio boksa da sam ga nedugo vidio na TVu, kao da je iz konc logora izasao.

nego, mozes ti biti los komentator, ali ovo je malo tezi slucaj sto on radi. krenu letit ruke obojice, vidi se da su prakticki obojica fulala, zamahe chisora i fula - "jao! kakav udarac!", a fulao. zamahne vitali - nista, muk niti rijeci. zamahne chisora, opet hvalospjevi iako realno nije nista napravio konkretno, zamahne vitali i pogodi donekle, opet nista...........

osobno mi se fucka koji ce pobjediti jer meni ni iz dzepa ni u dzep, ali realno gledas na oba protivnika. svatko tko sere protiv obojice klicka sere bezrazlozno. nadi boljeg, jaceg, sposobnijega - neka pobjedi. do tada su vladimir & vitali #1, i nitko ih nije skinuo vec jako puno vremena. ali ne zato jer su suci potplaceni ili je broj telefonskih glasova presudio, to je zato jer zasada (i to vec neko vrijeme) nema kvalitetnijeg boksaca od njih dvojice.

Burko je offline   Reply With Quote