View Single Post
Staro 19.02.2012., 00:32   #1212
Burko
Osobni opis - pitaj me
Moj komp

Burko's Avatar

Datum registracije: Jul 2008
apsolutno nelosa borba, cak moram reci jedna od najzanimljivijih od/sa vitalijem . sreca njegova pa 12-ta runda nije trajala jos pola minute, par sekundi prije kraja je popusio posten udarac, braco ga uhvatio da odmori.

no chisora....... steta sto je prgav (ocito) prije meca, gore u ringu prije same borbe, no sto se tice same borbe, nemam rijeci prigovora. vise se moze prigovoriti vitaliju na klinceve i odmaranje, i zaista pravo naprijed - nema odustajanja metoda . no isto tako se mora priznati da je vitali zasluzeno pobjedio, IMHO puno vise ciscih udaraca, zasluzena pobjeda.

dok komentatori, pogotovo mavrovic........... boze sacuvaj, majko mila budala. obojica, pogotovo mavrovic. neka se uvrijedi ako cita, odvojimo sada boksaca od komentatora, ali mi se gadi vise slusati komentiranje strikno protiv klicka. svaki mec koji slusas njega je navijanje za protivnika, zapravo "nenavijanje" za klicka, bilo kojega. "i koji udarac, i jos jedan, malo fali!!", i onda pokazu usporenu snimku, chisora fulao prakticki sve udarce. a i balog (jel je balog komentator sada na novoj?) je biser svoje vrste, chisora ima veliki jezik, ima veliko srce, a znamo da ima jos nesto veliko??!! covjek se puno nahodao u ovih 12 rundi???
ili mavrovic, na komentar za kantu, "da, mjesavina pljuvacke, smrklji i ljudske krvi????" . stari i ja se gledamo, ne mozemo vjerovati sta ova dvojica trkeljaju...........

Burko je offline   Reply With Quote