View Single Post
Staro 18.02.2012., 23:44   #388
Kryptos
Registered User

Datum registracije: Feb 2012
Citiraj:
Autor viking.software Pregled postova
nisi ni prvi ni zadnji koji ima taj problem. probaj sa nekim download managerom. ako ni to ne uspije, ili ga radije odnesi u čipoteku, 100kn je upgrade ili im se javi ili na tviter ili na fb, pa će ti iz servisa poslati link na taj fajl.
ma došao sam do zip datoteke, ali drugačiji je sadržaj nego što je opisano na početku topica kad je bila starija verzija.
slijedio sam ove upute
http://forum.hr/showpost.php?p=33429360&postcount=76
koje su malo nerazumljive na kraju (točka 9), vjerojatno nisam smio odabrati default download, nego low format ili kako već, pa sad, iako mi je program pokazao da je sve gotovo i bez grešaka, imam onaj početni screen, plave podloge sa velikim android logotipom ispod kojeg piše joyplus i na tom stoji i ne pali se dalje.
ne mogu ga ni izgasiti niti išta
samo stoji upaljena slika i ne miče se dalje.
pokušao sam reset button, ali uvijek isto.
znam otprilike gdje sam kiksao jer nisam bio siguran u upute na točki 9 (kod mene je pisalo drugačije i imao sam upozorenje o brisanju crvenim slovima što me je uplašilo ), ali sad ne znam kako to ispraviti i može li se išta tu napraviti bez servisa..
kako ga ne mogu ugasiti i ne mogu ponovno pokrenuti u FWDN modu preko reset gumba (konekcija sa kompom više ne radi) tako ne mogu ponoviti postupak. gledam u plavi ekran sa onim izvanzemaljcem i čekam da se baterija isprazni.
Kryptos je offline   Reply With Quote