View Single Post
Staro 18.02.2012., 18:09   #3178
Ordem
Banned

Datum registracije: Sep 2010
Citiraj:
Autor listerstorm Pregled postova
Jasno mi je što želiš reći ali u potpunosti si promašio kontekst mojega posta. Nije mi uopće namjera uspoređivati te klubove.

Btw, koliko to Arsenalova uprava troši na pojačanja? Jel to neka šala?

Pa oni prodaju svoje najbolje igrače (Fabregas, Nasri) a dovode islužene poluproizvode (Arteta, Benayoun) 5 do 12. Pa oni su prototip institucije kojoj nogomet odavno nije core business.

Za razliku od Spursa koji su zadržali sve najbolje igrače (slučaj Modrić) i doveli kvalitetu (Adebayor). I ne plaćaju najskuplje karte u ligi.

htio to ili ne htio, usporedjivao si ta dva kluba
ispalo je da je tottenham superiorniji klub, a nije.

i htio sam reci da tottenham ne trosi nista puno vise na pojacanja od arsenala
oba kluba vode zidovi koji stede na svakom koraku

btw nisi valjda ozbiljan kad kazes da arsenal dovodi poluproizvode?
ako je netko poznat po otkrivanju talenta onda je to arsenal
to sto ne trose 80mil eura na ronalda i slicne megazvijezde je druga stvar.

tottenhamov doseg vrhunskog igraca donedavno je bio robbie keane (usporedi to sa silom igraca koje je arsenal doveo tijekom godina)
spursi zadrzali sve najbolje igrace? je vidjeli smo koliko je trajala trakavica sa modricem
kao sto rekoh, bas me zanima dokad ce ostati, i on i bale (i redknapp kojeg se povezuje sa klupom engleske momcadi)...

btw adebayor kvaliteta? svjestan si da je igrao za arsenal? da je na posudbi iz man city koji izgleda "nije znao" prepoznati tu "kvalitetu"?

i sta si zapeo toliko za cijenu karata? navijaca arsenala ima kojih 50+mil u svijetu
njih mozda 0.8% je direktno pogodjeno cijenom karata, ostale boli briga.
a i nije kao da arsenal ne mora otplacivati ganc novi stadion (za razliku od tottenama)..
Ordem je offline