View Single Post
Staro 18.02.2012., 16:52   #3176
listerstorm
Registered User
Moj komp

listerstorm's Avatar

Datum registracije: Apr 2011
Citiraj:
Autor cccp Pregled postova
A sad mislim da sam skužio zašto je svaki tvoj komentar vezan uz Arsenal negativan. Simpatiziranje scuma?
Naprotiv, Arsenal mi je dugo bio najdraži klub. Ali toliko licemjerje i prijetvor managementa i trenera koji se već 5 godina koristi demagogijom (imamo mladu i neiskusnu ekipu) kao alibijem za neuspjeh mi je nešto najodvratnije u nogometu. To što je možda i najplaćeniji trener u ligi je groteskno. U usporedbi s rezultatima koje je ostvario zadnjih 7 godina.

Činjenica je da je on imao vrhunskih rezultata ali danas nije ni sjena onog legendarnog trenera.

Bio sam veliki fan njegovog "possesion based" nogometa od preuzimanja Arsenala do 2004-2005. ali on nikako da shvati da više ne može forsirati takav sustav igre. Za to je potreban kadar sastavljen od igrača kakvi igraju u Barceloni. Nekad je imao takve igrače ali to je sada prošlost.

Citiraj:
Autor Ordem Pregled postova
kul, ako arsenalovi navijace svjedoce "jadu i bijedi" na travnjaku zadnjih 7g (zanemarimo da su u tom vremenu igrali u finalu lige prvaka) cemu onda DESETLJECIMA svjedoce navijaci tottenhama?

tottenhama kojem je kvalifikacija u ligu prvaka povijesan pothvat dok je arsenalu to ko dobar dan.

spursi naslov nece vidjet dokle god imaju predsjednika zidova na celu kluba koji trosi manje nego arsenalova uprava na nova pojacanja/place.

ni spursovi pravi navijaci (oni koji imaju sezonske karte) nisu u tolikoj zabludi da misle da se mogu usporedjivati sa arsenalom sto se tice kvalitete igre tijekom godina.

i bas me zanima dokad ce tottenham uspjeti zadrzati modrica, balea, lennona i redknappa
vidjet cemo kako ce onda igrati.
Jasno mi je što želiš reći ali u potpunosti si promašio kontekst mojega posta. Nije mi uopće namjera uspoređivati te klubove.

Btw, koliko to Arsenalova uprava troši na pojačanja? Jel to neka šala?

Pa oni prodaju svoje najbolje igrače (Fabregas, Nasri) a dovode islužene poluproizvode (Arteta, Benayoun) 5 do 12. Pa oni su prototip institucije kojoj nogomet odavno nije core business.

Za razliku od Spursa koji su zadržali sve najbolje igrače (slučaj Modrić) i doveli kvalitetu (Adebayor). I ne plaćaju najskuplje karte u ligi.

Zadnje izmijenjeno od: listerstorm. 18.02.2012. u 17:07.
listerstorm je offline