Tema: PayPal
View Single Post
Staro 17.02.2012., 23:22   #1386
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor ALiEN17 Pregled postova
izgleda da ovaj post nisam ni smio napisati, ulogiram se danas na int. bankarstvo i vidim da mi je ono jučer (mada sam još prije par dana poslao liku preko paypala 3.50 dolara) skinulo 80 lipa (koje sam napisao gore da sam uštedio ) zašto? čemu to? nemam blage.

tj. kao da mi neko od ljudi u pbz-u "drka" po onim postavkama; prije par dana je pisao sasvim drugačiji naziv uplate, sada su to promjenili u "3,50 USD PAYPAL *MANIKANDAN 4029357" (promjenili su također i datum i stavili jučerašnji) i prije tih par dana pisalo mi je da stvar košta ~ 20.10 kn a danas evo vidim 20,93 KN - minus na računu -0,83 KN... boli me za tih 80 lipa, jedino šta sam zbunjen, ali me interesira, zašto i zbog čega sve to?
Rekao bih da je to u jednu ruku normalna stvar, ali ni ja ne kužim što točno "rade" u pbz-u. Svaka druga isplata paypalom mi se tako ponaša... Nekada se 2-3 isplate objedine u jednu kao "rezervirano na POS-u" pa pizdim ženi gdje je to provlačila karticu. Kaos, ali naviknuo sam Inače, pbz žiro je u pitanju.