View Single Post
Staro 17.02.2012., 18:58   #15
Razer
.

Razer's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor dh41400 Pregled postova
Jako lijepo napisano D.

Čitko i poučno. Vjerojatno pogađate koji dio recenzije mi je zapeo za oko
Hvala

Citiraj:
Autor Wolverine Pregled postova
Meni se osobno iSSD verzija jako svidjela. Ploča je odlično radila samo što bi ja recimo gore stavio neki ssd većeg kapaciteta.
Daleko od toga da nije dobra ploča, no cijena je jednostavno previsoka. Da je u tu cijenu ubačen veći SSD, još nekako.

Citiraj:
Sniper2 kao i sve ostale G1 ploče su mi odvratne i preskupe. Osobno bi radije gore nakalemio jedan NF200 čip pa da imam dva ili tri punokrvna x16 utora. Ionako ima mjesta za njega.
A audio čip stavio na zasebnu karticu.
Mjesta za dodatni PCI-E x16 ima, i bilo bi dobro da je ubačen, slažem se. No ubacivanje NF200 čipa bi zakompliciralo stvari jer je PCI-E 2.0 kompatibilan. Dodatne stazice ne bi mogle biti dodijeljene drugom (ili trećem da ga ima) PCI-E x16 utoru radi PCI-E 3.0 pretvarača.

Citiraj:
Također meni je donji blok (onaj s ledicama) smetao za montažu hladnjaka jer je previsok. Tijelo fria je nasjedalo na njega. Jesi li ti imao problema?
Nisam imao takvih problema, jer nema taj plastični oklop koji Frio ima. Pošto je većina tower hladnjaka slične ili manje veličine od Venomousa, zaključio sam kako ne bi trebalo biti problema s instalacijom (opet u većini slučajeva, ne u svim). Recimo low-profile hladnjaci će također ići gore bez problema jer su heatsinkovi dovoljno udaljeni od socketa.
Razer je offline   Reply With Quote