Citiraj:
Autor majesty55
Može preporuka, dvoumim se između ovog huawei-a sonica i se live with walkman. ovo će mi biti prvi android pa i nisam baš iskusan po tome pitanju. Vidim da ovaj huawei ima puno tih custom romova, kakva je situacija sa sony ericssonom?
|
Pogledaj na XDA, uostalom postoji i google

Strpio bih se s time do dolaska 4.0 kojeg su službeno najavili.
Citiraj:
Znam da će se sony ericsson moći nadograditi na ovaj novi android ics... eto ako netko može napisati koje su prednosti i mane oba mobitela bio bih zahvalan.
|
Evo usporedbe
ovdje.
U principu se radi o tome da je kod S.E. brža hardverska platforma (1GHz i Adreno 205, više RAM-a), te bolja kamera. Kao komplet se čini bolji.
S druge strane jedino što bih mogao navesti kao prednost Huaweia je veći ekran. No, i dalje se radi o sjajnom telefonu za 695kn s besplatnom dostavom

Kad novac ne bi bio bitan, osobno bih uzeo S.E; što je logično.
Citiraj:
Autor majesty55
Znam da je se skuplji što i nije toliki problem ako je i kvalitetniji, a i ja sam u bon bonu pa... i da zaboravio sam pitat može li se ovaj sony ericsson otključati?
|
Sigurno da može, pitanje je samo koliko će te koštati, na ebayu sam vidio da dilaju kôd (za otključavanje) za nekih 25 funti.
Citiraj:
Autor majesty55
btw ovaj post sam isto postavio u temi Huawei Sonic (root, custom rom...) ali mi nitko nije ništa odgovorio... valjda nije tema za to...
|
To je točno
Nema na čemu