View Single Post
Staro 17.02.2012., 13:25   #28
Hackerivs
Premium

Datum registracije: Aug 2009
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
a kako točno misliš dokazati prijetnje, imaš li kakav konkretan dokaz osim svoje riječi da su prijetnje izrečene? iskreno sumnjam da ces uspjeti doci do ikakve odstete,a kamoli kazne putem suda jer kao što ti možeš tvrdit da se djelo dogodilo, druga strana može to negirati.
heh čuj...
poziv mi je upućen u 3 u noći, i odmah nakon poziva sam nazvao policiju i prijavio događaj.
i sad zamisli na sudu smo, i tu je izjava protiv izjave.
no kako će pozivatelj objasniti zašto me je zvao u 3 u noći i zašto je sa mnom razgovarao 90 sekundi? sigurno se neće moći izvući da je zvao slučajno, i to još sa skrivenog broja.
dakle, konkretnog dokaza nema, a u ovom slučaju je gotovo sigurno da će sud prije vjerovati meni nego pozivatelju.

Citiraj:
Autor Baja 001 Pregled postova
Da policija je prilično inertna tu.
A šta ako nije regan? IMEI i traženje?
to barem nije problem, unese se IMEI u sustav i odmah se vidi koje su kartice bile u njemu...
pa čak i da sve nisu registrirane ipak je to korak naprijed.

Citiraj:
Autor tor Pregled postova
pa dobro, bar će taj idiot s druge strane skužiti da se i ne može samo tako sakriti iza "nepoznati pozivatelj"
Citiraj:
Autor Router Pregled postova
Istina a baš i je idiot, kad misli da s opcijom skriveni broj u mobitelu , može sakrit i svoj identitet, takav je zaslužio malo straha barem da proživi, ali realno teško da će proći ma i sa ikakvim upozorenjem službenim.
upravo tako. jer zaista moraš biti budala kad misliš da te se ne može pronaći iza broja kojeg si ti "sakrio"
Hackerivs je offline