Prije 4 mjeseca sam uzeo
navedeni laptop sa Renew oznakom, cijena je bila 4000kn.
Dvoumio sam se na prvu između njega i 4320s (13,3''), al na kraju sam se odlučio za dv6.
Za sad sam vrlo zadovoljan, laptop je tih, nema zagrijavanja ni pod opterećenjem, pokreće sve programe kojima se služim i nemam baš nikakvih problema. Grafička nije najjača točka, al ima dual graphics i nadam se da će to raditi dugo i pouzdano.
Isproban je u radu sa 22'' monitorom, radi ko sat

Sve si razmišljam uzeti neki jeftiniji, čisto da mogu televiziju spojit na njega il neki film pogledat.
Ono kaj je malo u početku zezalo je touchpad, koji nema klasični scroll, nego ima programirane geste za više prstiju i to nekad ne radi onak kak si čovjek zamisli.

Tek sam neki dan shvatio da se touchpad može ugasiti (dvoklikom na lijevi gornji ugao), što je uputno kad se tipka nešto jer je ukoliko posjedujete velike šake, vrlo je vjerojatno da će se strelica pomaknuti točno tad kad vi to najmanje želite.
Malo me plaši pomisao da ću ga jednog dana morat rastavit i počistit od prašine, jer je sve jako "stisnuto" i nagurano.
Također, naspram nekih (skupljih) modela, ne mogu se odati dojmu plastičnosti kućišta, no kak se ono veli - kol'ko para, tol'ko muzike.