Savjetujem ti da uzmeš nešto od GeCube-ovih ekstremnijih modela, idu ko lude a klokaju se još luđe.
Pazi moju priču.. Prvo kupim u hg spotu (jebi ga, nije bilo tad nigdje drugdje) Sapphire Radeon 9600 Pro "Advantage" (dakle, glupa mema Samsung radi na 446 MHz) kojem sam uspio dić memu sa 446 na manje od 500, bijeda. Al kartica je otišla nakon par dana sama od sebe, popi*dio sam, nije zbog kloka bilo, valjda greška.
I odem ja u hg spot, i neću uzet zamjenu Sapphire već GeCube Radeon 9600 Pro (nadajući se da je mema na 600, kao na standardnoj 9600 Pro..), kad ono to je TSOP dizajn, i mema je na defaultu 400!!!! Isprva sam pizdio, al kad sam krenuo klokat....
Nisam vjerovao koliko o ide. Verojatno je nekakva greška bila u tvornici jer to ne može biti 5ns memorija. Na ati toolu sam dogurao scan za memu do 815 (bez artefakata!!, LOLčina, 1,6GHz), al sam se ustrtario, misleći da će sve roknut, i vratio na default). Sutra probao opet, isto. Nisam imao pojma. Uglavnom, karticu vrtim, na 400 (gpu nisam dirao)/800 na stock hlađenju

, kad uzmem ATI silencer, vidjet ćemo. Uglavnom, nemam pojma o čemu se tu radi, na Everestu propusnost bolesna, sve registrira..