Citiraj:
Autor rodriguez
Ekipa imam problem,naručio sam 9.2 proizvod u vrijednosti 300kn.
Seller je top rated,ima 99,8%.
Uglavnom jučer mi je stigla kuverta,u kojoj je mala minijaturna plastična kutijica koja nema veze s proizvodom,koji je inače 10 cm* 5cm??
Šta mi je sad raditi?
Nebi htio ostat bez svojih 300 kn,ovo mi je treća kupovina na ebayu,tak da nisam baš upućen u sva pravila igre...
|
Ako nije poslan s Tracking Numberom, žali se nakon 40ak dana da nisi primio item. Ako im veliš da proizvod ne odgovara onom što si naručio tražit će te da ga vratiš nazad i spušio si, u najboljem slučaju ćeš proći kao Nino, ali Kinez neće vratiti novce ako baaaš ne mora.
Tako ja napravim, znam da je bezobrazno i da kao posljedicu ima to da seller više ne želi slati u HR, ali svoje novce dobijem, a seller koji šalje pokvarene ili pogrešne artikle i onako neće nikomu nedostajati.
EDIT: Sad vidim da je imao tracking. Možeš pokušati s "nije stiglo", ali bi njemu dovoljan dokaz da je poslao moglo biti to što je item ušau u HR, ako je. Ako ne piše da je ušlo u HR, dobivaš novce 100%. Jednom sam kupovao od Amera nešto u BiH, bilo je s trackingom, ali nikad nije došao i nikad nije pokazalo da je ušlo u BiH, novce sam dobio nakon presude ebaya.