View Single Post
Staro 16.02.2012., 13:22   #856
ROMO
Premium
Moj komp

Datum registracije: Mar 2007
Da, stvarno dobrih stvari ima u videu. Pokazuje jos jednom da slobodne ruke kod kreativnosti daju najbolje rezultate. Posebno zanimljive su mi mracne spilje i vodene struje u tamnicama, tragovi u snijegu i vece mogucnosti interakcije s followerima. To su detalji koji jako puno doprinose gameplayu i dodatnom uzivljavanju u igru. Ujedno su i sitne preinake koje su najizglednije da ugledaju svijetlo dana vec u skyrimu.

Stvari poput dragon mounta su fora, ali za isprobati, jer previse mijenjaju gameplay. Dok je recimo killcam za magic i ranged based kills isto odlican i vrlo moguc, ali bih prije rekao da ce to ostaviti za sljedecu igru.

Sve u svemu,potvrda Skyrim-a kao apsolutne igre godine i tima koji je iza nje. A kad se sjetim da sam iscekivao MW3 ko suho zlato,nakon 2500 sati odigranog MW2(koji mi je i sad najbolja multi pucacina-nisam jos probao BF3),a dobio da oprostite tesko sranje,kakvo se iskreno nadam da ce se urediti zakoni, tako da se takvi nedovrseni proizvodi ne mogu uopce prodavati ili moraju doci s pravom vracanja. Zamislite da kupite tv i on radi nekad,a nekad ne,a nekad mozes imati sve programe,a nekad samo neke,a nekad je slika mutna... Pored Skyrim-a je kao...ne znam,na svijetu nema tako dijametralno suprotnih proizvoda u istoj grani po pitanju kvalitete. Tj,nije bilo...do sad.

Zadnje izmijenjeno od: ROMO. 16.02.2012. u 13:26. Razlog: pravopis
ROMO je offline   Reply With Quote