Citiraj:
Autor Matta
Po cemu je kopija Androida ?
|
Mogu ja postavit pitanje, po čemu nije ?
A sad da ja odgovorim. Po izgledu sučelja; natification baru, lock screenu, app draweru, ICS transition animaciji, dalo bi se još nabrajat al biće sasvim dovoljno.
Po čemu MIUI? Ikone su 100% identične jednoj od miui tema, dialer je 100% identičan, tema locksreena... sve to mogu potkrijepit i screenshotovima. Čak je i jedna glupost poput kompas aplikacije gotovo ista, music apk sličan look. "Ispod haube" jesu različiti, dali je to krajnjem korisniku ili večini njih bitno? nije. No primjetio sam da za Nokiu jedna poprilično bitna aplikacija, nokia maps trza kao što bi crysis 3 trzao na celeronu 133 uz integriranu grafičku.
http://www.youtube.com/watch?v=LphiRFvd40I Od 04:52. Ipak su negdje i originalni

.
Kako god, Meego je puno veća kopija androida no što je to android iPhonea. Prodajni rezultati će to sasvim sigurno i potvrdit.
Ili možda pokušavate reć da je ovo nešto novo i revolucionarno? Veliki
Lijepo od tebe što si se potrudio sastavit mali review, mobitel je sigurno dobar, ali da će ostaviti ikakav značajniji trag u tel. industriji, nema šanse. Zakasnili su koju godinicu (jer tada nisu imali šta copy/pejstati). Ponešto o svemu tome govori i čitanost ove teme.
Ni u moj u džep ni iz njega, da se razmemo.