View Single Post
Staro 15.02.2012., 19:37   #11
sioux
User

sioux's Avatar

Datum registracije: May 2006
Probao sam sve to.Na integriranoj grafici je sve isto.Na oba monitora.
Tak da..monitor nije,grafička nije(nova grafička,novi driveri),RAM nije - preštekavao sam sve kombinacije sa jednim/oba sticka memorije..radi.Ploča isto nebi trebala bit..nema čudnih pištanja..jednom kratko bipne na bootanju,kad sam ištekao RAM bipa da nema memorije.Vizualno je sve ok..kablovi,konekcije,kondenzatori.Sve kak treba.Trebala bi bit ispravna.Kupio sam i novu CMOS bateriju.Ventilatori rade..svi normalno.
Jedino nemam gdje nabavit drugo napajanje.Zato kažem da razmišljam dat komp u servis.
Komp normalno boota (s monitorom) jedino kad ga ištekam iz struje,pa uštekam.Il kad resetiram BIOS na bateriji (čak je i jumper verzija resetiranja pomogla.Inače,bez toga,monitor ostane na stand-byu,a ostalo radi normalno (čuje se da su se windowsi normalno digli).
I da,ištekam kabel kad prčkam unutra.I pazim da sam naslonjen na metalni dio kutije (nisam veliki stručnjak ali znam nešto o struji i osnove kompjutera).
Da,i nemam nikakve posebne USB piz*arije spojene,nikakve printere ni ostalu dodatnu opremu.Miš i tipkovnica..koji po mom,rade normalno.Logitecovi zvučnici.DVD rom.Komp je jednostavan i održavan.
Neznam,možda stvarno napajanje više ne radi kak treba,možda kondenzatori ne peglaju kak treba ili nešto.Znam da chieftec nije vrh ponude,al nije ni neko no name kinesko smeće.I nije tolko star.Naravno,to ništa nemora značit.
Ma najčudnije mi je to što,kad ga ištekam/uštekam..djubre radi normalno kolko god treba.Igrao sam Skyrim 2-3h bez problema.Naravno,kad ga ugasiš ponovno..onda opet neće,dok ne napravim isto.
Da mi neko kaže da ima ovakav problem i ja bi mu reko..prvo monitor,onda grafička,pa napajanje.Pa onda vidi RAM ili ploču.A mislim da kod mene sve to radi normalno.
Dal može bit HDD?Negdje sam našo da može bit i zbog njega.Iako meni izgleda da moj radi kak treba (bez obzira što ima već 10-ak god).
Za pop*****...
sioux je offline   Reply With Quote