Citiraj:
Autor jurbAs
da definitivno se isplati jer graficka ti je osjetno jaca a ona ako se ne varam ni nemoze zamjenit. Oba laptopa imaju 2 utora za disk u biti laptopi su isti jedina je razlika u grafickoj kartici. a tu ti je najbolja usporedba mobilnih grafickih cipova LINK
Da laptop je necujan doslovno cujes disk kako radi! ono stvarno sam iznenaden sa time. Ja isto planiram u dogledno vrijeme stavit ssd u njega jer ce biti jos brzi.
|
Baš sam taj link bio i gledao, ali puno više mi znači kad mi netko od kolega forumaša to potvrdi

Na linku za
520M sam čitao da bi fifa 12 radila normalno, ali nekako me više ipak vuče na 540M i da kad se asus laptop spoji sa hdmi na plazmu panasonic p42s30 da bi fifu 12 na full hd bolje pokretala 540M.
hvala, a i mislim da sam pronašao onda odabir pravog laptopa. već ionako imam preporuku za asus. ovo za tišinu i 2*hard mi dosta znači. btw, da li se drugi disk može ugraditi samostalno bez gubitka garancije ili je ugrađivanje drugog diska potrebno odraditi u servisu?
Zanimalo bi me još usporedba procesora i3 sa ovim mojim amd 5000+ x2, koji je jači i slično. dosta koristim multitastking, 20-30 tabova firefox, utorrent u pozadini, winamp, rainmeter, ultamon, hd, file managing.... Hvala again
EDIT: zašto ima tako mala ponuda k73sv modela sa i5 procesorom? jedino
ovdje i
ovdje sam našao model Asus K73SV-TY441 sa
i5 procesorom koji je 4747 kn i to bi onda bio max koji si mogu priuštiti. ne znam da li bi mi bila isplativa razlika od 500 kuna sa i3 na i5, jer s obzirom da koristim dosad ovaj "slabiji" desktop proc možda mi nije potreban jači i5.
>>>> Molio bih nekoga sa iskustvom da mi objasnim ima li potrebe uzimati 500 kn skuplji i5, da li bi razlika bila veća/vidljiva u radu i da li bi bila razlika u zagrijavanju jer je jači proc.
Hvala