View Single Post
Staro 15.02.2012., 13:14   #6
ScheiSSman
Premium

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor D1viry Pregled postova
Ne znam na kojoj je mreži, ali flat je na t-comu npr. 60/70 kn skuplji od start paketa. Stvarno ne vidim razlog za biti na start paketu i imati wlan. Ili flat+wlan, ili start paket bez wlan-a. Sličan slućaj se dogodio u Belišću, samo što su ljudi uspili dokazati da nisu bili doma, a imaju samo poslovni laptop. Neki komšija je derao promet u vrijeme kada su vlasnici bili na poslu i došlo je do nekakve nagodbe sa t-comom. Ne znam točno kakva (nisu mi rekli), ali nisu platili cijeli račun.
Probaj dokazat da vlasnik to nije mogao koristiti u zadanom vremenu. Ako ima više korisnika interneta u kućanstvu, onda ne možeš baš dokazati. Pogotovo ako ima djece.

EDIT:

Nije mi namjera komentirati Nino-v post, ali trebaš hitno priječi na FLAT.

vidi to nije moje, ljepo sam napisao u prvom postu da je to od jednog gospodina, koja mu je bila racunica i koja mu je bila ideja, neznam i ne ulazim u to .
sad je situacija takva, kakva je i sad covjeka samo zanima identitet, kao sto sam kazes , susjed u beliscu je nabio dok nisu bili kod kuce, e a ovaj bi volio znati koji susjed .

@zwer

nije mene uhvatio nikakv bjes , nego zelja da naucim nesto novo .
kako ce taj covjek to rjesit sa t comom , to je njegov problem .
sto se tice flat-a

slazem se sa svime sto ste napisali za flat , ja sam na bnetu 3d paket 12mbita . OK ?
ScheiSSman je offline   Reply With Quote