Prvo ako admin misli tema nije apropriate samo neka brise
Nadalje , cjenjeni gospodin nije dobro zastitio AP i neko mu je upao preko wifi-a u mrezu i nabio mu 2000 kn racuna.
jaka stvar sa gerixom probit wep 0987654321

tu je normalno ispo kreten i moruzgva,(zna to ) ali mi kao ljudi smo takvi, da bi owner htio saznat identitet cjenjenog gospodina.
Ovo su moje dvije ideje(znam da nisu neke) pa ako ima netko nesto za nadodat, mozda da doradi moju ideju (kaze koji alat pokrenit , koristit ) ili samo da mi da neki link neki hint u pravom smjeru.
1. Pustit cjenjenog gospodina opet gore na wlan , znaci vratit staro ime AP-a i pass i vidjet preko angry ip scanner , netscan ili nekim drugim prog. jel gosn ima sta share-ano. ako ima onda cemo lagano pogledat podatke i naci nesto o cjenjenom
ako nema onda proucit metsploit ili nesto slicno (knjiga , ne youtube) i probat opet cekat gospodina pa kad naidje probat mui uci u win na ackerski nacin .
problem je najveci sto neznam oce se covjek logirat ili nece ponovno na taj AP
ps. preko nmap-a mogu saznat portove koji su otvoreni i win/*nix verziju
2.
stavit wifi AP i spojit ga na neku kantu od servera, dignit neki debian , lamp win2003 nije bitno i taj server spojit sa drugim ap-om koji je spojen na net. pustit net preko servera da i ovaj na wifi ima net kad se doticni gosn spoji i onda nekako logirat na serveru koje stranice gosn posjecuje, ubacit neki keyloger da vidimo sta tipka i ako imamo malo srece ufatit gosn-a na djelu
ovo je plus sto bi kanta bila upaljena cjelo vrijeme i ja fizicki nebi morao biti prisutan da odreagiram na odredjeni nacin ,
Ako netko ima neku dobru ideju i znanje, bio bi zahvalan za pomoc
pozdrav od seronje