Citiraj:
Autor igorba
He-he, coconut je malo zabrijao u vezi godina, ali shvatljivo... nekoliko godina je u informatici kao stoljeće.
I LG i Optiarc (koji btw koristi isti čipset, samo noviju reviziju naravno, kao i taj stari Pioneer) su dobre kupnje, prženje je vrlo pristojne kvalitete, a i izrada je solidna, a uz to nude 2 godine garancije (PAŽNJA! Provjeriti prije kupnje jer u nekim trgovinama bude samo 1 godina). Što se tiče razlike u LG modelima (npr. GH22NS40 vs. GH22NS50 vs. GH22NS70 vs. GH22NS90...), razlika je praktički kao kod istog uređaja s različitim firmware-om tj. skoro nikakva. LG (tj. Hitachi-LG Data Storage) već godinama ima praksu da umjesto izdavanja novog firmware-a za godinu-dvije stare modele oni izbace novi model s neznatnim razlikama.
|
aha, onda nisam pogriješio u današnjoj kupnji LG GH22NS90, jeste da sam isprobavao danas samo čitanje već sprženih DVD-a različitih marki prozvođača medija od kvarka, sony, traxdata, verbatim, princo čita bez brige, znači nije izbirljiva to mi je najbitnije od svega. Inače u suprotnom bi bila prža čisto smeće kad bi bila izbirljiva... dok prženje još nisam isprobao, stignem u tih dvije godine kolko je garancija
Imam bijelo kućište i crnu pržilicu koju sam danas kupio, i nebiste vjerovali sad kad je u sobi mračno, onda se na prednijem dijelu kućišta di je pržilica izgleda ko da nema pržilice i da je na tom mijestu rupa u smislu kao da fali nešto !

Inače po danu se skroz lijepo uklapa crna prža i bijela boja kučišta, malo ubije bijelu monotoniju. Mada imam u planu kupiti nekakvo crno kučište, no otom potom nije hića.