View Single Post
Staro 14.02.2012., 21:01   #20
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Botlorn Pregled postova
Hm, ja sam recimo dosta siromašan u "google uslugama", tako da mi bog zna kakva funkcionalnost youtubea ne treba, osim pretraživanja videa i pretplate na možda 10ak korisnika. Tako da moj feedback nije baš koristan.
Ma, problem je sto mi novo sucelje jednostavno ubija koristenje kao takvo! Listanje videa tudjih ili vlastitih, na samom kanalu je agonija. Agonija, mada i dalje uzivam u starom sucelja, ali, ne slutim dobro. Probao sam, testa radi, izgurati koji dan u novom ruhu i odmah konstatirao kako mi jedino ostaje citanje poruka na vlastitim kanalima.

Citiraj:
Iako, vidim u kutu ikonu "upgrade to google+". Možda bi se u tom slučaju funkcionalnost povećala? Vjerojatno im je to i cilj, unifikacija servisa (uostalom,
Zanimljivo! Da, ima smisla. Pretpostavljam da "+" stavku konstatiras u novom sucelju? Svi kanali su mi bazdareni na starinu (datumski najstariji), pa ili mi baci capture, ili link od svog kanala, jer kod sebe ga ne vidim

ukapirao :

Citiraj:
to su i eksplicitno rekli u objašnjavanju novih pravila privatnosti).
Kako ide poslovica? Kad zelis nesto veliko sakriti - stavi ljudima pred nos! Zbilja me zimski grije njihova cestitost i stalno ponavljanje : This stuff matters!

Citiraj:
uvijek zna što meni treba (naravno, često promaši i vodi me krivim stazama
Google i ja se druzimo najvise preko Proxya. Posebno u Gmail/grupnom izdanju. Tako da, barem za sada, jako slabo pogadja zelje i potrebe. Nadam se da ce tako ostati

Citiraj:
Ikone se zadnjih godina pojavljuju na najčudnijim mjestima i moje tijelo jednostavno nije baždareno za taj raspored Možda je stvar u meni, ali ako je, prerano sam ostario s 26 godina.
Uh, teska tema uz slicno vidjenje.

Citiraj:
Autor rodriguez Pregled postova
Mene zanima moje mail provajdere;=) koristite?
ISP-ov, kao glavni email seveda. Gmail jedino za povezivanje uz Jubi (ali ne sve) i pokoju registraciju. Dalje od toga ni pod razno . Nemam vojnih tajni, ali ne volem neiskrenog pokrovitelja

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 19.02.2012. u 18:37. Razlog: noc je bila tamna i olujna. Prisao sam prozoru i ugledao...
Visage je offline   Reply With Quote