Citiraj:
Autor Botlorn
Hm, ja sam recimo dosta siromašan u "google uslugama", tako da mi bog zna kakva funkcionalnost youtubea ne treba, osim pretraživanja videa i pretplate na možda 10ak korisnika. Tako da moj feedback nije baš koristan.
|
Ma, problem je sto mi novo sucelje jednostavno ubija koristenje kao takvo! Listanje videa tudjih ili vlastitih, na samom kanalu je agonija. Agonija, mada i dalje uzivam u starom sucelja, ali, ne slutim dobro. Probao sam, testa radi, izgurati koji dan u novom ruhu i odmah konstatirao kako mi jedino ostaje citanje poruka na vlastitim kanalima.
Citiraj:
Autor Botlorn
Iako, vidim u kutu ikonu "upgrade to google+". Možda bi se u tom slučaju funkcionalnost povećala? Vjerojatno im je to i cilj, unifikacija servisa (uostalom,
|
Zanimljivo! Da, ima smisla. Pretpostavljam da "+" stavku konstatiras u novom sucelju? Svi kanali su mi bazdareni na starinu (datumski
najstariji), pa ili mi baci capture, ili link od svog kanala, jer kod sebe ga ne vidim
ukapirao :
Citiraj:
Autor Botlorn
to su i eksplicitno rekli u objašnjavanju novih pravila privatnosti).
|
Kako ide poslovica? Kad zelis nesto veliko sakriti - stavi ljudima pred nos! Zbilja me zimski grije njihova cestitost i stalno ponavljanje : This stuff matters!
Citiraj:
Autor Botlorn
uvijek zna što meni treba (naravno, često promaši i vodi me krivim stazama 
|
Google i ja se druzimo najvise preko Proxya. Posebno u Gmail/grupnom izdanju. Tako da, barem za sada, jako slabo pogadja zelje i potrebe. Nadam se da ce tako ostati
Citiraj:
Autor Botlorn
Ikone se zadnjih godina pojavljuju na najčudnijim mjestima i moje tijelo jednostavno nije baždareno za taj raspored  Možda je stvar u meni, ali ako je, prerano sam ostario s 26 godina.
|
Uh, teska tema uz slicno vidjenje.
Citiraj:
Autor rodriguez
Mene zanima moje mail provajdere;=) koristite?
|
ISP-ov, kao glavni email seveda. Gmail jedino za povezivanje uz Jubi (ali ne sve) i pokoju registraciju. Dalje od toga ni pod razno

. Nemam vojnih tajni, ali ne volem neiskrenog pokrovitelja
...