Hm, ja sam recimo dosta siromašan u "google uslugama", tako da mi bog zna kakva funkcionalnost youtubea ne treba, osim pretraživanja videa i pretplate na možda 10ak korisnika. Tako da moj feedback nije baš koristan. Iako, vidim u kutu ikonu "upgrade to google+". Možda bi se u tom slučaju funkcionalnost povećala? Vjerojatno im je to i cilj, unifikacija servisa (uostalom, to su i eksplicitno rekli u objašnjavanju novih pravila privatnosti).
Citiraj:
Autor Visage
Kad nestane prave inovacije, onda se uvode promjene zbog puke promjene. Predlozak puno stariji od weba.
|
Slažem se da je to predložak mnogo stariji od weba, ali eto, čini mi se da danas ima veće reperkusije jer se dotiče više ljudi.
Ponekad mi se čini da je jednostavnije bilo na internetu naći stvari kada sam manualno morao ukucavati
http://www.**** nego danas kada internet nekako uvijek zna što meni treba (naravno, često promaši i vodi me krivim stazama

)
Guglajte PageRank i slične algoritme. Postoje ljudi koji rade na tome da njihova stranica izađe na boljem mjestu u googleovoj tražilici. Pristup podacima je prije svega biznis, a tek onda privilegija, i na kraju "osnovno pravo svih".
Možda najbolji primjer promjene interfejsa mogu ponuditi na osobnom i subjektivnom primjeru - sve se više puta suočavam sa situacijom da se moji poznanici lakše snalaze na modernim stranicama poput youtubea od mene koji 15+godina gledam u ekran. Ikone se zadnjih godina pojavljuju na najčudnijim mjestima i moje tijelo jednostavno nije baždareno za taj raspored

Možda je stvar u meni, ali ako je, prerano sam ostario s 26 godina.