View Single Post
Staro 14.02.2012., 20:10   #935
njuskalo
Premium
Moj komp

njuskalo's Avatar

Datum registracije: Sep 2006

Dear njuskalo,

Thank you for your interest in Kingston Technology.

The part numbers you have referenced are not recommended or guaranteed for this motherboard.

Please find below the link from our web site regarding specific information on the motherboard that you referenced. We guarantee these 100%.

http://www.kingston.com/us/memory/se...rd&Model=63047

i bla bla bla reklama kupi ovdje kupi ondje, popust, free shiping i slicno do kraja mejla

Kolko vidim za ovu koju bi ja kupio jer je najjeftinija pise da je nesto za servere, dok je ova druga obicna corsair value ram, dal ovdje netko zna koja je uopce razlika?
-->
Citiraj:
Autor Thermaltake Pregled postova
Imam pitanje, ovako imam stariji system p4p800-e delux ploču i trenutno imam 2Gb ddr400 g.skill, planiro sam za koji dan uzet još 2x1 iste pa bi sa tim dobio 4Gb tj. 3.12Gb pošto mi 32 bitni win neće prepoznat svih 4, a 64 bitne nemogu instalirat jer mi proc. ne podržava x64, pa dali mi netko može reć hoću išta dobit s tih 3.12 u odnosu na sad 2Gb jer potrebno mi je još memorije, a nisam baš sa parama dobar trenutno da bi prešo na novu platformu, da li mi se uopće isplati to uzimat ?
Ak nisi bas s parama, onda uzmi samo 1GB pa ces imat 3GB ukupno, a razliku izmedu single i dual channela nece vjerojatno ni osjetit...

Nego, imam i ja pitanje:

Slao sam mail kingstonu al mi nisu nis pametno odgovorili.
Zanimalo me dal bi KVR1333D3D8R9S/4GHB memorija radila na Asrock A770DE. I koja je razlika izmedu te i KVR1333D3D8R9S/4GI koja je sluzbeno podrzana.

Njihov odgovor:

Dear njuskalo,

Thank you for your interest in Kingston Technology.

The part numbers you have referenced are not recommended or guaranteed for this motherboard.

Please find below the link from our web site regarding specific information on the motherboard that you referenced. We guarantee these 100%.

http://www.kingston.com/us/memory/se...rd&Model=63047

i bla bla bla reklama kupi ovdje kupi ondje, popust, free shiping i slicno do kraja mejla

Kolko vidim za ovu koju bi ja kupio jer je najjeftinija pise da je nesto za servere, dok je ova druga obicna corsair value ram, dal ovdje netko zna koja je uopce razlika?

Zadnje izmijenjeno od: njuskalo. 14.02.2012. u 23:16.
njuskalo je offline   Reply With Quote