Bah lagano gubim živce s tim komp.Sve sam pregledao/isprobao,jedino još nisam ispitao psu.Nemam unimer.Jedino što pomaže je ištekat PSU pa ga ponovo uključit.Onda sve radi.To,ili resetirat BIOS.Onda se pali sve kak treba.Al samo prvi puta.Ako ga nakon toga normalno ugasim i probam upalit na gumb - sve po starom,monitor ostane u stand-byu.Samo što ne kužim zašto onda radi sve normalno,kolko god treba.Jbmti chieftec,trebao bi držat,znam.Možda je na izdahu.
Nisam doma,na putu sam i sve sam bliži ideji da ga odnesem na servis kad se vratim.Žao mi je plaćat ako je samo neka glupost u igri,a ne daje mi se ni lova za novi PSU samo na temelju "možda je to".Sad me već malo frka i za novu grafičku,da ne ode u k*.
Tak da...ako netko ima još koju mudrost za podjelit.Ili ideju (mada sam pročitao više/manje sve živo na googlu vezano na slične probleme).I dal je links u Zgb još uvijek ok servis?Nisam u toku.Hvala svima na pomoći.
Eh da mi je drHouse,on bi detektirao problem u jednoj epizodi.A ja se jbm već skoro 2tjedna...