pozdrav svima

evo javljam se sa tako velikim osmjehom na licu da bi mnogi kad bi ga vidili rekli, sta je to neko crto nozem? :P
naravno, nebi ga uopce bilo da nema i pojačala koje sam kupio, novo rotel ra-04 se. pa da napisem par potankijih dojmova,dozivljaja i njegove same prezentacije zvuka.
Za početak, ekipa iz ronisa(rijeka) stvarno na nivou, mozes da pricas sa njima o cemu god, svako se kuzi bar malo u nesto i eto klape, nikad neznas koji ce sledeci nesto reci

)
narucio pojačalo i čeko ga 3-4 dana jer me vikend bas ulovio, al nije neki problem, dofuro ga doma, lagano otvaranje, stavio na vec predviđeno mjesto za njega, i ostavio, nit u struju ukopčo nit ista, samo ostavio nekih 45 minuta dok sam radio razmjestaj po stanu

kasnije ukljucio pojačalo samo u svoju utičnicu i tu je preslusavanje flacova na kompjuteru pocelo

ispočetka, pištući dozlaboga visoki, bas ko da nit ne postoji, al hajde, tješio sam se prvih par dana slusanja i usviravanja kako ce biti bolje.
kako je iso dan za danom, tako je ovo malo pojačalo počelo zvucat sve bolje, preciznije, bas je dobivao na snazi, sve je krenilo na bolju stranu, i meni je smijesak rastao iz dana u dan

nakon nekih 75 sati preslusanih đinđulija i na jutubu, i flacova i mp3, i audiocedeova, slusam prodigy i jednostavno vristim po stanu od srece sto to dobro zvuci, atak je na mjestu, ma sve je na svom mjestu, basa ima u izobilju, visoki predivno i milozvucno titraju po glavi(samo pozitivno, nikako negativno), ma nesto predivno.
eto danas, nakon nekih 120 sati slusanja, opet stavio prodigy playlistu(sve sta imam u flacu od njih, a to je sve :P), nemogu vam opisat kako to veselo i zivo zvuci, jednostavno(dosta sam kombinacija slusao) ova kombinacija, dali concept-a 2 i rotela mi je nesto najmuzikalnije sto sam cuo ikada, neznam sve te pojmove kojima bi se mogao izrazit, evo laički, veliki thumb up svima koji ce razmisljat o ovako necemu

isplati se svake lipice, samo ljepo namjestit sweet spot u sobi, da to bude slozen pravi stereo, i sreci nema kraja
(eto, ovo je moj prvi rivju, pa nemojte mi zamjerit na netemeljitosti

)
srdačan pozdrav svima, i hvala onima sto su govorili rotel rotel dok sam pito koje