Citiraj:
Autor njuskalo
Bas si razmisljam stavit ICS na SGS, vec sam dugo na juwe smart edition v5.3 (2.3.4) i poceo me zivcirat... Nakrco sam previse aplikacija i zna mi se svakih par dana smrznut mob kad nesto otvaram i moram vadit bateriju i tak... Baterija uglavnom 2 dana drzi, 3 jako rijetko a bilo je puno bolje prije... Prije sam imao darkyrom pa sam razmisljao da se vratim na njega ali mi se ICS cini nekak bolja opcija. Samo sam u dilemi dali cyanogen9 ili ICSSGS RC 4.2, mislim da cu potonji ipak... Dali vecina aplikacija sa gingerbreada normalno radi i na ICS? Htio bih sto vise aplikacija koje stvarno koristim backupat sa titaniumom i samo kasnije restorat data, nadam se da ce radit :S
|
Evo ja sam prije tri dana stavio taj ICSSGS RC4.2. Nisam baš bio oduševljen jer mi je dosta laggao pa sam stavio Semaphore kernel 0.8.0 je sad doslovno leti. Nema nikakvog lagga, trzanja i sl, sve radi ko podmazano, super sam zadovoljan sad.
Također sam sa Titaniumom napravio backup svih aplikacija i nikakvih problema nema, sve mi rade.