View Single Post
Staro 13.02.2012., 00:32   #3092
ToroRosso
Premium
Moj komp

ToroRosso's Avatar

Datum registracije: Jan 2012
Citiraj:
Autor Cilim Pregled postova
Nebi im ja to pustio, piso bi im svaki dan mail i zvao na onaj besplatni telefon, ocito je stvar u T-com-ovim centralama, ali neka to oni srede medjusobno korisnici nesmiju trpiti.
mislis da ne zovem? ..

dobre ne svaki dan ali ako nisam zvao 50-ak puta nisam nijednom.. i stalno isti odgovor.. ne mozemo vam isporuciti vecu brzinu.. centrala je daleko, t-com je nesto mrdao na njoj bla bla.. ni parice nisu bog zna kakve...

zvao sam i tcom.. oni kazu amis nije htio sufinancirat za novu centralu koja je udaljena 500 metara od vas.. tako da su na toj centrali samo t-comovi korisnici..

..ali nitko nije dao nikakav konkretan odg.. sto se tocno desilo da se meni internet srozao za 500 %

evo ti jedan od nedavnih odgovora:

dana 01.09.2011. trgovačko društvo Amis Telekom Vam je zbog nemogućnosti isporuke usluge amis 2u1 u punom obimu ponudilo mogućnost raskida bez izlaznih penala odnosno ostanak na Amsi mreži i korištenje usluge u zatečenom obimu uz stalni popust od 20% na iznos mjesečne naknade. Pristali ste na opciju stalnog popusta na čemo smo Vam zahvalni.

Nažalost, na Vašoj adresi u međuvremenu nisu realizirani tehnički preduvjeti koji bi omogućili znatne kvalitativne pomake u korištenju naših usluga.
Za sada nismo u mogućnosti predvidjeti ni definirati rok u kojem će koraci u tom smjeru biti poduzeti.

svaka im cast na tome sto su mi ponudili 20% trajno nizu cjenu.. ne pljujem ja po njima da se zna.. ipak mislim da su oni cigani iz t-coma vise krivi.. al zelim neki konkretan odgovor.. a ovo nije nesto sto ja smatram po konkretnim odgovorom...

nisu realizirani tehnicki uvijeti.. sto znaci tehnicki uvijeti, odnosno kakve sam tehnicke uvjete imao prije 3 godine u odnosu na sadasnje?

Zadnje izmijenjeno od: ToroRosso. 13.02.2012. u 00:43.
ToroRosso je offline   Reply With Quote