12.02.2012., 23:02
|
|
Premium
Datum registracije: Oct 2006
|
Citiraj:
Autor Sharkyxxl
Jučer sam imao fini slučaj, idem kupiti podlogu za niša i fino reko daj mi nekaj od 130 do 160kn i ok, nađemo mi u vitrini to, i razer podloga 142,00kn piše lijepo cijena na njoj, ok reko daj mi tu za142,00kn.
Dođemo na blagajnu, vadim diners, veli prodavač "malo" je skuplje na diners +5% i panično grebe cijenu s kutije, reko može (konj), platim ja, uzmem slip i račun i krenem s autom i ne da mi vrag mira pogledam ja na račun kad gore 168,00 kn. Ok rastu magareće uši, okrećem auto i fino nazad.
Dođem u dućan i pitam kolko je to 5% na 142,00 kn kaj nije to cca 150,00kn ?
E sad ide priča pa nije to ta cijena kaj je pisalo nego je druga cijena u blagajni, ok reko al jel znate da kaj piše na artiklu po tome morate prodavati inače je to prevara potrošača, e sad odgovor pa kaj da piše besplatno da vam damo besplatno ?
Reko znate kaj to vam je za prijavu inspektorima, al mi se neda jebat s vama, žalosno da me pokušavate zavaljat/prevariti na ovak sitnu cifru, reko aj ti to storniraj i jebi se i ti i tvoj dućan.
Uglavnom nejdem već dugo u links radi coolera, a sad i adm otpada, taman kad im krene svi se razbahate ... žalosno.
Jel ima više uopće kakav normalan dućan bez ovakvih jeftinih klošarskih fora u Zg?
|
Evo, do ovog slucaja sve pohvale za ADM. No, nevezano uz to, mislim da opcenito ekipi prolaze ovakve stvari samo zato sto se ljudima ne da zajebavati za male cifre. Da mu cesce upada inspekcija, mislim da bi se predomislio.
I da, da pise besplatno, trebao bi dat besplatno, a ne naplatit na blagajni.
|
|
|