Citiraj:
Autor dean225
Sada sam krenuo igrat sniper klasu. Došao sam do m98, strašna puška..  igra je takva kakva je.. da nema cheatera, da je bolji balans teamova i da je bolji teamplay, bilo bi genijalno..
|
Ko prvo, i nema toliko cheatera. Odigrao sam blizu 200 sati igre i u tih 200 sati naletio na jedva šačicu "očitih" cheatera s aimbotima i onim instant kill glupostima, ako naletis na takve ljude - alt+f4 -> novi server.
Isto tako gomila igrača optužuje ljude koji, zamisli, odlicno igraju da su cheateri i reportaju hrpe njih na forumima što samo otezava proces pronalaska i eliminacije pravih cheatera. Al dobro, wcyd.
Citiraj:
Autor Bishop
btw, imam jedno pitanje, ne mogu igrat coop s nikim, probao sam s fredovima, probao s random ekipom, probao ukljucit/iskljucit upnp, imam rusku verziju, any suggestions?
|
Ma to Co-Op sranje je totalno random. Ja iz nekog razloga nisam mogao ni sa kim igrati u pocetku BF3, kasnije samo mogao samo s jednim JEDINIM frendom, a zadnji put kad sam probao uspio sam igrati s nekim drugim ljudima s friend liste. Public matchmaking mi je recimo oduvijek radio. No comment.
Evo sta mi se sad dogodilo nakon sto sam kliknuo na Join game preko jednog od frendova: lol...(na win 7 sam naravno)