View Single Post
Staro 12.02.2012., 16:17   #3107
hammer_of_thor
its slightly turbocharged
Moj komp

hammer_of_thor's Avatar

Datum registracije: Jun 2006
Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
Spuštaš i sebe i svoj dragi klub još niže
Sigurno ne više od kluba kojemu suci daju naslove a kapetani uokolo lažu o rasizmu :/

Citiraj:
Jedno veliko ništa je donijelo pobjedu. Možda je ipak napravio nešto
Ne kažem ništa, treba i to znati, dao je dva gola i osigurao pobjedu, ali na terenu je napravio malo do ništa.

Citiraj:
Daj se odluči kak se piše
Jedno je točno

Citiraj:
Autor thuNdeR Pregled postova
evo jedna za HoT-a
Vidjeh još davno kao i onu od vašeg drugog mankia koji je na kaljenju... oh wait, ne prodan je u TURSKU
Frimpong je obični drvosječa bez imalo talenta pa sa obzirom šta on radi ne bi smio gubicu otvarat

Citiraj:
Autor panda505 Pregled postova
A s obzirom na to da su Evru već ulovili u tome da "sere" FA-u o takvim stvarima, sumnjam da je Suarez kriv pa mislim da Evra laže
To je najvažnija stavka, Evra je već nekoliko puta tužakao za rasističke ispade (Finnan, Chelseaovo pomočno osoblje) i ispao lažljivac, sad je odjednom u pravu, jea rajt.
Prije da je Evra lažljivi žabar.
A i 90% ljudi se pravi glupo oko ovog. Pa nekom ko mi se ne sviđa ili kog nevolim ja nebi dao ruku, a kamoli lažljivom drugorazrednom nogometašu koji me stajao 8 utakmica. A uvjeren sam da bi i večina tak postupila.

Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
Idem gledati hajlajce. Vidim da je sunderland na jako pošten način dao gol arsenalu. Trebaju dobiti nagradu za gnjus mjeseca!

Dobro Sunderland je poznat po tak "poštenim" golovima (beachball protiv Liverpoola i slični)
Al ja još nisam skužio što je bilo sa Mertesackerom, pa pao je ko metkom pogođen ničim izazvan
(repriza gola na hajlajcima nije pokazalo što se dogodilo)