Citiraj:
Autor Šole
Spuštaš i sebe i svoj dragi klub još niže 
|
Sigurno ne više od kluba kojemu suci daju naslove a kapetani uokolo lažu o rasizmu :/
Citiraj:
Autor Šole
Jedno veliko ništa je donijelo pobjedu. Možda je ipak napravio nešto 
|
Ne kažem ništa, treba i to znati, dao je dva gola i osigurao pobjedu, ali na terenu je napravio malo do ništa.
Citiraj:
Autor Šole
Daj se odluči kak se piše 
|
Jedno je točno
Citiraj:
Autor thuNdeR
evo jedna za HoT-a 
|
Vidjeh još davno kao i onu od vašeg drugog mankia koji je na kaljenju... oh wait, ne prodan je u TURSKU

Frimpong je obični drvosječa bez imalo talenta pa sa obzirom šta on radi ne bi smio gubicu otvarat
Citiraj:
Autor panda505
A s obzirom na to da su Evru već ulovili u tome da "sere" FA-u o takvim stvarima, sumnjam da je Suarez kriv pa mislim da Evra laže
|
To je najvažnija stavka, Evra je već nekoliko puta tužakao za rasističke ispade (Finnan, Chelseaovo pomočno osoblje) i ispao lažljivac, sad je odjednom u pravu, jea rajt.
Prije da je Evra lažljivi žabar.
A i 90% ljudi se pravi glupo oko ovog. Pa nekom ko mi se ne sviđa ili kog nevolim ja nebi dao ruku, a kamoli lažljivom drugorazrednom nogometašu koji me stajao 8 utakmica. A uvjeren sam da bi i večina tak postupila.
Citiraj:
Autor Hamm
Idem gledati hajlajce.  Vidim da je sunderland na jako pošten način dao gol arsenalu.  Trebaju dobiti nagradu za gnjus mjeseca! 
|
Dobro Sunderland je poznat po tak "poštenim" golovima (beachball protiv Liverpoola i slični)
Al ja još nisam skužio što je bilo sa Mertesackerom, pa pao je ko metkom pogođen ničim izazvan

(repriza gola na hajlajcima nije pokazalo što se dogodilo)