Citiraj:
Autor tomislav1967
Pozdrav ja cu ti svoje dojmove napisati. Dosao sam na ovaj forum isto s namjerom kupovine z570AT ali nakraju je odluceno za Z575 kupljenog u tehnomarketu za 3700 uzeo jos 3 godine garancije tako da me ispao 3999kn. Mislim da je i tolika cijena negdje z570 s jednom godinom garancije. Z575 ti dolazi s grafickom karticom duplo jačem nego na Z570, dolazi ti s većim diskom z570 ti ima 500gb dok z575 ima 750gb. Izgled i izrada je identična. Mislim da procesor A6 quad core bolje odradjuje posao od i3 ali to je moje misljenje. Igram igrice nove sve na hight stvarno grafika je cudo za prijenosnik. Bio sam u lenovo ducanu na trgu zanimalo me zasto je jeftiniji od i3 a ima jacu konfiguraciju, rekli su da z575 dolazi s free dos-om i da su amd-ovi procesori kao malo jeftiniji nego intelovi. Ali osobno me briga imam garanciju i vozi miško  . Jedina prednost za z570At je sto ima windowse 7 s sobom dok 575 dolazi free, premda to se rijesi danas čas posla.Ja kako sam ga uzeo preporodio sam se pisao sam i tu malo o dojmovima tako da ti toplo preporucujem z575 ako ga ima još gdje u zagrebu jer ja kad sam kupovao bio je jedan od zadnjih sto sam nasao, znam dosta ekipe da je jos htijela kupiti ali nije mogla naci, tako da ako imas negdje za ubost z575 ubodi jer je dosta jaci po konfiguraciji, nakraju krajeva ako ga budes prodavao za godinu dana lakse ces ga prodati i vise novaca dobit.
|
Ne bih se baš složio za grafičku, no to je samo moje mišljenje

Jedino što od svega toga priznajem je prednost kod diska. Sve ostalo je li-la.
Ruski review
Možete li vi koji imate Z575 odvrtiti neki game benč s uključenim crossfireom i samo s diskretnom grafičkom da vidimo ima li kakvog napretka jer su testovi na netu dosta stari? Btw., taj crossfire radi samo za direct X 10/11 igre pa treba imati i to na umu.
edit:
My bad, previdio sam ono
T i gledao Z 570 A
m.
edit2:
@Mario92: Vidio sam, ali je tu samo starcraft 2 koji je ionako više CPU bound. Gledam tu neke llano laptopiće pa razmišljam o kupnji, ali me brine jer se nisu baš proslavili tim crossfireom. Konkretno, HP Pavilion DV6-6C01SE vs HP Pavilion DV6-6C45SE.