View Single Post
Staro 12.02.2012., 12:37   #1554
geronimo_2
Premium
Moj komp

geronimo_2's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Citiraj:
Autor darkijas Pregled postova
Geronimo Samsung ti sigurno nema glow nego obično probijanje budući glow imaju samo ips lcd matrice, a samsung televizori imaju s-pva ili mva matrice.
Bez brige, ako si zadovoljan sa samsungom onda ćeš naći i monitor koji ima takvu prihvatljivu razinu nesavršenosti.
Tak je to kod lcd tehnologije, na kaže se bez veze da je zapravo prelazna do pojave oled ekrana
Nego na kakvom si monitoru radio do sada?
ja sam ti na 40" samsung LCD-u vec zadnjih par godina i ne namjeravam mijenjati dok ne krepa. ovaj LCD sto uzimamo je za brata jer je on trenutno jos uvijek na starom (ali dobrom) 17" Samsung CRT-u (onaj neki DX ili DF model koji je imao odlicnu sliku i rezoluciju). to su bili ekrani, ovo sad je sve k.

@wolv, da vidio sam sta si napisao za LG tako da cu vjerovatno gledat ovaj IPS231P, lai moram jos to sve prezentirati financijeru aka starome :-). u svakom slucaju pokusat cu inzistirati na tome da u linksu pogeldam monitor kod kupnje jer sve drugo je ocito lutrija :-(. strah od mrtvih pixela mi je sad postao mala beba naspram ovih glow-ova/bleedinga/vatever.

edit: @wolv, nece cale polovnjake. ima svoje zahtjeve, al nemos mu uzet za zlo jer je ipak old school elektronicar/elektrotehnicar/elektricar sa ogromnim iskustvom samo sto ga je vrijeme pregazilo sad sa svim ovim minijaturama i digitalom.
a i nebi ja iskreno uzimao polovnjak bez probat/vidjet. imao sam losih iskustava sa kupovinom preko njusala tako da od tamo uzimam samo stvari do 500-ak kn ili da pogledam robu. preferiram nas forum koji se pokazao kao prava zajednica .

Zadnje izmijenjeno od: geronimo_2. 12.02.2012. u 12:50.
geronimo_2 je offline   Reply With Quote