Nije izričito vezano uz garanciju niti ovo no...
Oko 20.1. prijavio T-Comu da mi ne radi bežićan internet, tj. max mi ide do 0,5mb/s putem wlana. Što god čovjek putem 0800 9000 napravio, od onda nisam imao uopće interneta od tog poziva. Nakon 2 dana došli, zamjenili uređaj, isto se nastavilo, samo je radio žični pristup.
Zovem opet, dolazili pa mi samo resetirali, mijenjali lozinku i uvjerili da ni oni nemaju bežićan internet i na zamjenjenom.
I napokon, prije 5 dana mi promjenili kanal i o onda je radio bežićni pristup.
A od prije 3 dana, u roku sat-dva vremena, net mi radi možda 5 min uz stalna resetiranja uređaja, Line loopback....
Nitko ne dolazi iako uopće nemam internet.
Rečeno, poslana požurnica.
Ovo je sve tehnička strana dok mene zanima ona pravna.
_____
T-Com ne da mi je umanjio račun jer nisam imao pristup 2 dana uopće internetu i cijelo vrijeme nije radio wireless, već je poslao uvećan račun jer mi je istekla ugovorna obveza za Flat.
Njihovo telefonsko obrazloženje je najprije da mi je prestao ugovor pa mi je zato uvećano, a kada pitam mogu li preći na drugog operatera onda "ne možete jer ste vezani uz flat???"
Uz ovakvo briljatno obrazloženje, rečeno mi je da mogu 20kn skinuti s računa ali ovo što nemam interneta su "rješili" u nekakvom "zakonskom roku od 48h" pa mi se to ne računa.
Uglavnom, kakva bi bila zakonska osnova, imam li pravo prekinuti ugovor radi ovoga i imam li pravo platiti manji račun za internet jer ga nisam imao?