Ja ne mislim tako, molim te nađi mi Sense rom za SGS2 koji radi, ja ga nisam našao. To mi je prva misao bila.
Samsung je jednostavno kita od firme što se tiče software-a.
Npr. ne mogu poslati poruku na više od 10 brojeva, što je mi na poslu obavezno slanje poruke i na 30-tak. Nazovem službu za korisnike da im samo prijavim sa nadom da će u nekoj slijedećoj nadogradnji to popraviti, ona mi kaže skini si sa marketa aplikaciju, njih to ne zanima baš. Ma neka se nabije na k****, naravno da sam skinuo sa marketa aplikaciju kada su oni nesposobni to napraviti, ali za 20 različitih mogućnosti ja moram skidati aplikacije sa marketa kako bi krpao nesposobnost Samsunga, dok je HTC sve to riješio, i puno je bolji mobitel (software-ski) za poslovne korisnike.
Samsung ne može napraviti samo eksport jednog imenika, npr. exchange ili phone ili gmail. Nemože niti sačuvati kontakt u točno željeni imenik.
Mail aplikacija je lošija puno, dialer im je kita, ima t9 samo na prvu riječ itd...
Uglavnom sve stvari koje sam na HTC-u uzimao zdravo na gotovo, ovdje je to SF.
Volio bih ja da upucam sense u SGS2 i to bi mi bio idealan mobitel, ali kad nema...
Uglavnom, nisi mi odgovorio, koliko senzacija ima dostupno memorije korisniku?
Uostalom, jel ima koji mobitel bolji od Senzacije, da je HTC?