Tema: Hi-Fi
View Single Post
Staro 10.02.2012., 23:03   #6120
gbijelic
Premium
Moj komp

gbijelic's Avatar

Datum registracije: Nov 2006
Citiraj:
Autor Momir Pregled postova
Evo opet ja
Vec tjedan dana uzivam u kombinaciji yamaha rx-v771 + diamond 10.2
Jako sam zadovoljan kako to svira, ali fali mi basa, razmazili me logiji z5500

Tako da ce vrlo uskoro, ja se nadam, pasti neki sub.
I dalje sam ogranicen visinom od nekih 33cm, a cijena je sad malo manje problem, samo nek je iz OS i da mogu peglat komad plastike

E sad, do sad sam razmisljao o: Definitive Technology ProSub 800 za 2400kn, ali ljudi ga bas nehvale, neki da, neki ne... i nasao sam B&W ASW608 za 2500kn, sto je cak i jako povoljno, s obzirom da se inace nudi za oko 3400kn, njega hvale, ali kazu da bas i neide dosta nisko.
Mogao bi se razvuci i do nekih 4500kn, a tu vec mogu dobiti B&W ASW610, samo pitanje da li se to isplati na sobu od 20m2, a i da li opravdava toliku razliku u cijeni.
Netrazim nista preglasno, ali volio bih da subic moze sve lijepo odsvirati.

Svaki prijedlog je dobrodosao
Hvala i nadm se, nakon ovoga, da stvarno vise necu davit i spamat po ovoj temi

Meni se osobno sviđa takav setup kakvog i ti trazis, kod mene je sub jamo 200 i aviano1 i sviraju mi predobro. Problem je sto ne svira jednako kod razlicite vrste glazbe pa onda moras malo sub poriktat al meni osobno to nije nikakav bad. Što se tiče jačine suba tih 200W nema teorije da ikad iskoristim ali definitino na što bi trebao paziti je promjer suba, ali za tu lovu neces moci samo tako pogrijesiti. Sad opet po 100 put najbolje ti je poslusat sub za koji se odlucis pa vidis dal je to to...meni osobno za lovu koju sam imao je ovaj moj ok
gbijelic je offline   Reply With Quote