View Single Post
Staro 10.02.2012., 17:56   #4173
tomov
Premium
Moj komp

tomov's Avatar

Datum registracije: Feb 2011

Ako je unutar garancije fino isprintaj sve, disk u kutiju u kojoj je došao, ponesi i šarafe od diska te kopiraj račun da im ga predaš sa diskom i čekaj da te pozovu i daju novi...
Stvar je veoma jednostavna i nema vrdanja. Disk je pokvaren i traži novi. Slobodno im napomeni da si zapisao serijski broj diska pa neka ne pokušavaju vratiti isti natrag...
-->
Citiraj:
Autor njuskalo Pregled postova
Na WD-u 500GB (WDC WD5000AAKS) kupljenom prije malo manje od 2 godine su se valjda pojavili bad sectori, dolje su SS-ovi od HDtune-a i WD-ovog alata, dali ja mogu disk odnest u ADM i trazit novi? Kolko otprilike bude cekanje? Da im nosim isprintane SS-ove ili im ih posaljem mailom... Nisam nikad nosio nista osim laptopa na servis pod garancijom (a njega sam ovlastenom servisu odnio koji je zamjenio neispravne dijelove)...
Hvala

Ako je unutar garancije fino isprintaj sve, disk u kutiju u kojoj je došao, ponesi i šarafe od diska te kopiraj račun da im ga predaš sa diskom i čekaj da te pozovu i daju novi...
Stvar je veoma jednostavna i nema vrdanja. Disk je pokvaren i traži novi. Slobodno im napomeni da si zapisao serijski broj diska pa neka ne pokušavaju vratiti isti natrag...
tomov je offline   Reply With Quote