View Single Post
Staro 10.02.2012., 15:11   #1643
Vuco
Moderator
Moj komp

Vuco's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor tincha95 Pregled postova
nazalost... necu jos instalirat rom i rootat mobitel... jer neznam jos prakticki nista.. osim objasnjenje pojmova... neznam kak ta instalacija prek "recoverya" i zip fajlova... neko bi mi moro prek teamspeaka ili skypa to objasnjavati kad bi ja to radio... jer sam cisti englez kad se nadjem na novom podrucju ( pa ak bude ko imo vremena nek me doda na skype: martin_oletic
Ne budi lijen i pročitaj u par dana cijeli topic. Imaš slike kako izgleda clockwork recovery, kako se po njemu kreće (koje tipke) i što trebaš sve raditi u njemu.
Izgleda kao DOS program na kompjuteru , a takve su mu i funckije. Osnovno i rudimentarno, ali funkcionalno.

Inače, ne možeš ti sebi doma zazipati fajl pa ga preko Recovery-a instalirati. Već to treba biti napravljeno u skripti. To rade ljudi koji to znaju, mi ostali samo skinemo tu ZIP datoteku, prebacimo je na SD karticu i instaliramo preko recovery-a.
Ista stvar i sa ROM-ovima. Skineš najčešće fajl u ZIP formatu koji staviš na SD karticu i instaliraš preko "install from zip" opcije.
Rijetki su ROM-ovi koji dolaze u obliku direktorija naziva npr.
"2012-01-28.15.05.06" (datum i vrijeme u pravilu kad se napravio backup)

To je isto lagano za instalirati. Staviš taj direktorij na SD karticu u folder clockworkmod\backup\
I odabereš opciju backup and restore > restore i odabereš taj folder.