Nadam se da ce links to rijesiti u sto kracem roku iako mislim da jedno 2 tjedna sam sigurno bez racunala ...u linksu su rejli da sumnjaju na maticnu plocu te da ako je stvar u tom dobijam novi...budemo vidjeli javim

jedino su rekli da će mi dijagnosticiranje neko naplatiti možda 200 kn i to je sve,i pisali su dosta gluposti tamo na papirić tipa kućištu fali plexi stranica,os nije originalan,ssd nije pričvršćen u kućište....
iskreno se nadam da neće biti toliki debili da mi pokušaju prodavati maglu s nekim forama koje bi prodavali starim ljudima od 90 godina:S
EDIT:
javili mi se iz linksa...rekli su da memorija sva 4 keksa su neispravna ali da mi je i procesor neispravan :S nevjerujem u to...naravno garanciju na procesor sam izgubio garanciju jel nemam serijski hladnjak da bi se priča odjednom orkrenula ako kupim kod njih novi procesor onda oni ovaj mogu reklanirati :S (ugl smrdi na to da mi je procesor ispravan samo me hoće izmusti...) ljepo rekao da promjene memoriju i vrate ga a procesor samo da ostave..nadam se da će doći :S