Tema: Automobili
View Single Post
Staro 10.02.2012., 00:03   #2673
MAGARAC
Premium
Moj komp

MAGARAC's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor begi Pregled postova
Moje shvatanje rada ovih dvozonskih klima je sljedeće. Koristi se topla voda iz motora, ali isto tako i elektronika-automatika od klime vezano za održavanje temperature. Ovo dvozonski znači da vozač i suvozač mogu sebi izabrati rezličite temperature npr 22 i 25. Znači klima ne radi kao toplinska pumpa nego se koristi njen regulacijski sklop. To lako provjerimo ako izvadimo vodeni termostat.

U krajnjoj liniji su sve te teh. pojedinsti nebitne iako bi vrlo lako mogao bit u pravu. Bitno je da klima sluzi necem po zimi. Ja je ne gasim, ponajvise jer je zrak puno laksi od onoga sa grijanja i zbog magljenja kojeg nema.

Ovaj tip gore 100% nema postene zimske gume na autu. Mora bit teski tenkre da ne moze izac sa 10,15,20cm snijega sa 4x4, pogotovo po ravnom. Ja sam danas izaso sa slicno snijega sa ljetnim gumama i samo prednjim pogonom na Swiftu. Iso sam ga ocistit pa sam napravio krug da vidim kak ide na ljetim gumama i nije neki bed ali se treba pazit da se ne zaletava jer se tesko staje kad je bar malo bljuzgle pod kotacima. Kad su zimske gore autic je totalna ludnica za zahebanciju po snijegu i baca guzu van bez rucne. Radi to i na suhom ak hocem.

Zadnje izmijenjeno od: MAGARAC. 10.02.2012. u 00:12.
MAGARAC je offline   Reply With Quote