Registered User
Datum registracije: Dec 2011
|
Citiraj:
Autor KeiOffice
Ne treba ti custom rom, dovoljan ce ti biti neki od custom launchera, iskreno mozda se to moze i sa stock launcherom, ali nisam ga nikad koristio dovoljno dugo da bih to probao
btw. vidim da nitko nije napisao sto je launcher za novoga korisnika foruma, pa evo ukratko, launcher ti je program preko kojega pokreces sve ostale programe, ima ih relativno dosta, no najpoznatiji bi bili LauncherPro, Go Launcher, ADW Launcher, Zeam Launcher... Imas cak i launchera koji imitiraju iOS sucelje, kao i iOS skinove za launchere koji podrzavaju skinove, tu ti najveci izbor nude ADW Launcher i Go Launcher... sad ja osobno koristim LauncherPro jer mi nekako najbrze radi, no to je mozda i subjektivno jer sam navikao na njega buduci da sam ga stavio odmah cim sam kupio mob...
Sto se tice custom romova, u ovom quote-u imas opisano kako instalirati tzv. kineski rom, ja se na kraju uvijek vracam tom romu, a probao sam vjerojatno sve romove koji postoje za ovaj mob
Ukoliko zelis brzinu u igrama a spreman si napraviti kompromis oko kvalitete zvuka prilikom razgovora, svakako probaj cyanogen mod rom, tu ti je moja preporuka Benru-ov rom, ima nekoliko verzija Cyan moda koji rade sa mobom, no njegov je nekako najkompletniji, iako na svakom Cyanogen romu i dalje problem ostaje relativno tih zvuk u slusalici moba (s time bih jos i mogao zivjeti, sugovornici se cuju no primjetno je tise u usporedbi sa custom romovima koji su bazirani na stock romovima), no veliki je problem (barem meni, dulesbj ocito moze zivjeti sa njime hehe  ) tih zvuk mikrofona tj. tebe ce sugovornici jako lose cuti...
|
Vidiš,ja nemam sa tim problem,da me loše čuju,nego mi je samo tiša slušalica,ja slabije čujem-nevjerojatno!!
E,ona opciju u build.pro,ako se sječaš-dualmic=false.To je za isključivanje mikrofona,vele da naš mob ima nekakvu rupicu kraj kamere,a ima,možda bi to tebi pomoglo,ali ne vjerujem.
Ja sam do sad probao 10 romova,ali ja ne mogu bez render efekata,black liste,ono cm sučelje,ja poludim sa onom bijelom bojom na stock romu.
E da ovo za launcher pro,nisi pogriješio,NEMA bržeg launchera od njega,svi se mogu sakriti za njim,još jedino kad bi lupili update za njega.

Zadnje izmijenjeno od: dulesbj. 09.02.2012. u 22:48.
|