View Single Post
Staro 09.02.2012., 21:35   #1636
KeiOffice
JDM
Moj komp

KeiOffice's Avatar

Datum registracije: Nov 2011
Citiraj:
Autor maxtormaster Pregled postova
pozdrav narode evo opet jedno pitanje s nogu

kako na huaweiu (ako je moguce) da bacam ikone od programa kao u jedan folder ? jel mi treba custom rom ili mogu sa ovim tzv defaultnim sto je dosao s tele 2 ili mi je potrebna samo neka aplikacija
Ne treba ti custom rom, dovoljan ce ti biti neki od custom launchera, iskreno mozda se to moze i sa stock launcherom, ali nisam ga nikad koristio dovoljno dugo da bih to probao

btw. vidim da nitko nije napisao sto je launcher za novoga korisnika foruma, pa evo ukratko, launcher ti je program preko kojega pokreces sve ostale programe, ima ih relativno dosta, no najpoznatiji bi bili LauncherPro, Go Launcher, ADW Launcher, Zeam Launcher... Imas cak i launchera koji imitiraju iOS sucelje, kao i iOS skinove za launchere koji podrzavaju skinove, tu ti najveci izbor nude ADW Launcher i Go Launcher... sad ja osobno koristim LauncherPro jer mi nekako najbrze radi, no to je mozda i subjektivno jer sam navikao na njega buduci da sam ga stavio odmah cim sam kupio mob...

Citiraj:
Autor tincha95 Pregled postova
zahvaljujem.. gore se spominjao STOCK rom od kineza.. jel bi mogo link dobit od ta dva roma.. dakle od kineza i ovaj cm7 od bernura sta dulesbj koristi i nije ga iznevjerio
Sto se tice custom romova, u ovom quote-u imas opisano kako instalirati tzv. kineski rom, ja se na kraju uvijek vracam tom romu, a probao sam vjerojatno sve romove koji postoje za ovaj mob

Citiraj:
Autor Vuco Pregled postova
Ma imao sam ja taj ROM već gore. Samo ne znam jel radio bez da se naprave dodatne particije i swap (EDIT: NE TREBA). Moral bum probati, kak god. Backup svojeg ROM-a imam, tako da u roku 5 min sve vratim na staro

Uglavnom, tko želi probati taj Kineski ROM neka skine ROM sa linka koji je dao KeiOffice u postu #452 :
http://www.4shared.com/file/LfTVAJ2N/1111-2_1_.html

Google Apps se nalaze na sljedećem linku:
Link na Google Apps

Instalirate preko recovery-a (update from ZIP)

Google market nađite sami ili skinite sa sljedećeg linka gdje se nalaze također i ZIP fajlovi svih programa koji dolaze sa originalnim Huawei U8650 ROM-om:
Huawei stock ROM apps

Te aplikacije su preuzete sa HTCMania foruma ( LINK ). Uploadao sam ih sve skupa da se ne morate registrirati bez veze na forum. Iskreno ne znam hoće li raditi na svim ROM-ovima. Kod instalacije ih raspakirajte (jer unutra ima txt fajl, nekoliko zipova [to su originalne Huawei aplikacije] te je apk kod marketa), te onda svaki zip posebno preko recovery-a staviti (nakon svakoga je dobro restartati recovery).

Također instalirate preko recovery-a osim zadnjeg apk fajla, to je market. Njega sa file managerom nekim instalirajte ili preko neke aplikacije za instaliranje apk-ova.

Ukoliko zelis brzinu u igrama a spreman si napraviti kompromis oko kvalitete zvuka prilikom razgovora, svakako probaj cyanogen mod rom, tu ti je moja preporuka Benru-ov rom, ima nekoliko verzija Cyan moda koji rade sa mobom, no njegov je nekako najkompletniji, iako na svakom Cyanogen romu i dalje problem ostaje relativno tih zvuk u slusalici moba (s time bih jos i mogao zivjeti, sugovornici se cuju no primjetno je tise u usporedbi sa custom romovima koji su bazirani na stock romovima), no veliki je problem (barem meni, dulesbj ocito moze zivjeti sa njime hehe ) tih zvuk mikrofona tj. tebe ce sugovornici jako lose cuti...

EDIT: Vec par dana nikako da uhvatim vremena da uploadam ovo, naime radi se beta verziji Cyanogen Moda 9 tj. ICS-a, doduse za C8650, no moze se instalirati na nas mob i bootati, naravno ne moze se i koristiti jer je C8650 CDMA mobitel, tako da se phone aplikacija rusi stalno i mob ne moze uhvatiti signal... no ono sto je bitno, barem po meni, radi se o ICS-u, i mob ga dize i radi u njemu, tako da eto mislim da postoji realna sansa / nada da se kroz neko vrijeme pojavi ICS ili CM9 rom i za nas mob !!!!

http://www.mediafire.com/?gac1516bc4y78rg

Evo pa ako je netko znatizeljan i zeli ga puknuti na mob cisto iz znatizelje, dignuo sam rom na mediafire, ja sam ga sa kineskog servera skidao nekih 7-8 sati

Zadnje izmijenjeno od: KeiOffice. 09.02.2012. u 22:37.
KeiOffice je offline   Reply With Quote