View Single Post
Staro 06.04.2005., 00:24   #3
munst0r
Premium
Moj komp

munst0r's Avatar

Datum registracije: Mar 2004
Citiraj:
Originally posted by komer
cuj memorija radi gluposti i moaj preporuka rijesi je se,ali nikako mi nije jasno,dajete soma i pol kuna za plocu a memoriju za 400kn kupujete,to mi nikako neide u glavu,ima jedan stari bug gdje vele"na memoriji nemojte nikada stediti"!

Evo kak ja razmisljam...
Da skupim par tisuca kuna, taman za novu plocu, procesor i graficku... onda bi radije kupio odlicnu plocu, odlican procesor i odlicnu graficku... i neko vrijeme prezivio sa starim ramom, dok ne ustedim za novi...
Druga opcija je da sa onim prvotnim iznosom kupim prosjecnu maticnu, prosjecan procesor i prosjecnu graficku, samo zato da bi mi jos ostalo novaca za neku prosjecnu memoriju... i za to se ne bi nikad odlucio...

Ili ti mislis da netko tko si kupi DFI SLI-DR i A64 3200+ mora imat u djepu jos 2000kn viska, taman za jos neki dobar RAM...?

A ti pikachu...
Mutavac jedan...
Otkad ti radi dobro u SCu? Meni nisi tak rekao...
Sta se onda uopce zajebavas? Ostavi unutra jedan keks, instaliraj windowse i dobro...
Bit ces neko vrijeme na 256MB dok ne kupis novu memoriju...

I ne kuzim zasto mene nagovaras da ti posudim jedan keks ako tvoja memorija radi dobro u SCu? I zasto smo danas pricali o tisucama errora u memtestu, i zasto si pokusavao pokrenut memoriju i na 333 i na 266Mhz... ako ti RADI DOBRO U SCu?!
munst0r je offline   Reply With Quote