Citiraj:
Autor tincha95
vuco i sipe puno vam hvala na pomoci... eh sad... jel bi mi mogao ko reci... koji room je najstabilniji?! da se ne crasha... treba mi rom za dulje trajanje baterije i stabilnost... netrebam OC(overclock) to mi je nepotrebno... sta bi mi vi preporucili za ovaj mob'?? trenutno imam sve defaultno na njemu al sam stavio Go Launcher EX i neke male sitnice sa marketa... nov sam na androidu.. vise se kuzim u iOS ;D pa bi molio da imate strpljenja samnom  btw zakon ekipa ste spremna za pomoci 
|
Po meni je najstabilniji cm7,od benrua,ja ga imam duže vrijeme,i nikad mi nije zakazao,ako nemaš oc na mobu,onda nemoj baš ni tražiti dugo trajanje baterije,jel samim smanjivanjem procesora produžuješ i bateriju,to ti je sve malo komplicirano.Ja ovo pričam u svoje ime,najbolje ti je da malo pratiš forum,čitaš,jel ne možeš riješiti sve za jedan dan.
A naravno tu su codiac,keioffice koji če ti dati odlične savjete što se tiče tog moba,kao i meni na početku.Morat češ ih ubiti pitanjima.
Stavi neki stock rom,čisti,mislim da je od keiofficea kineski,što je on modao jako dobar.