View Single Post
Staro 09.02.2012., 18:32   #1628
dulesbj
Registered User

dulesbj's Avatar

Datum registracije: Dec 2011
Citiraj:
Autor tincha95 Pregled postova
vuco i sipe puno vam hvala na pomoci... eh sad... jel bi mi mogao ko reci... koji room je najstabilniji?! da se ne crasha... treba mi rom za dulje trajanje baterije i stabilnost... netrebam OC(overclock) to mi je nepotrebno... sta bi mi vi preporucili za ovaj mob'?? trenutno imam sve defaultno na njemu al sam stavio Go Launcher EX i neke male sitnice sa marketa... nov sam na androidu.. vise se kuzim u iOS ;D pa bi molio da imate strpljenja samnom btw zakon ekipa ste spremna za pomoci
Po meni je najstabilniji cm7,od benrua,ja ga imam duže vrijeme,i nikad mi nije zakazao,ako nemaš oc na mobu,onda nemoj baš ni tražiti dugo trajanje baterije,jel samim smanjivanjem procesora produžuješ i bateriju,to ti je sve malo komplicirano.Ja ovo pričam u svoje ime,najbolje ti je da malo pratiš forum,čitaš,jel ne možeš riješiti sve za jedan dan.
A naravno tu su codiac,keioffice koji če ti dati odlične savjete što se tiče tog moba,kao i meni na početku.Morat češ ih ubiti pitanjima.
Stavi neki stock rom,čisti,mislim da je od keiofficea kineski,što je on modao jako dobar.
dulesbj je offline   Reply With Quote