Citiraj:
Autor HONDA type R
Hvala na opsirnom odgovoru  net banking su mi prestali naplacivati na ziro racunu tek u 10. mjesecu iako sam tekuci imao od 7. mjeseca, tako se se naplata u 10 prebacila na ziro a to nisam skuzio do sad jer mi nitko nije rekao da ce se to dogoditi, tako da sam znao da imam net banking stavku na oba racuna ali nisam znao da je kasnije prebacena ^^. Dakle kazes da radje sve uplate idu na tekuci tipa da mi uplati netko od roditelja ili da se jos koji duznik sjeti vratiti  a da potrebnu svotu za net transakciju prebacim na ziro? a sta je sa shemom da se uplate na tekuci oporezuju jer se smatraju prihodom?
|
da, normalno, sve uplate koje ti neko uplaćuje neka idu na tekući, sigurnije je - barem tako kažu ljudi i babe u banci, navodno porezna ima uvid na svaku kunu koju ti uplaćuje neko na žiro-u
ja na visi electron nemam nikada ništa novaca; a ako mi zatreba za paypal, odem u net banking, prebacim pare sa tekućeg na žiro, odmah iste sekunde sjednu, bio to radni ili neradni dan, štagod i naručim preko ebaya a i uz to napravio sam namjerno trajni nalog