View Single Post
Staro 09.02.2012., 10:14   #590
keyser_s()ze
Premium

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor D@nt3 Pregled postova
Trebao bih savjet. Nikako se ne mogu odlučiti između ova tri miša: Steelseries Kana, Logitech g400 ili zowie gear ec1. Gledao sam razne rewiewe, sve je to divno krasno svi hvale, ali bih volio čuti nečije mišljenje onako iz prve ruke. Ako je netko možda probao te miševe, naravno za g400 znam da je best buy, no zanimaju me ovi drugi.
moja preporuka bi bila da odeš u dućan i pogledaš koji ti oblik najviše odgovara. g400 ima veliku prednost jer dolazi u originalu sa vrhunskim nožicama (katastrofa na kani, kad se uzme u obzir cijena miša) i omron tipkama (ttc na ova druga dva).

što se tiče senzora (poredano po maksimalnim performansama):

G400 (avago adns-3080e/3095 - razlika je u srom-u) - max brzina preko 4 m/s, nova verzija nema korekcije

ec1 (avago adns-3060) - max brzina preko 4 m/s, ogromna korekcija

kana (PixArt PAW3305DK-H) - max brzina preko 3 m/s (ovu brojka nije konstantna budući da ovaj senzor ne voli šarene podloge koje uzrokuju golemi pad performansi), nema korekcije.

između ova tri g400 je očiti favorit, premda moram reć da osobno nisam zadovoljan s oblikom dotičnog (osobna preferencija, jeli), a i osjeti se nedostatak gume sa strane naspram starog mx518. međutim, da sada kupujem novog mišonju, pričekao bih da kod nas bude dostupan novi Zowie AM (za kojeg ne sumnjam da će imat paprenu cijenu, pa će isplativost biti upitna)...
keyser_s()ze je offline   Reply With Quote