View Single Post
Staro 09.02.2012., 01:24   #72
ALiEN17
Premium
Moj komp

ALiEN17's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor HONDA type R Pregled postova
skida sa oba,da treba mi netbanking ali mi ne treba na ziro-u, on se automatski ubacio ^^ zatvaranje racuna ce pojest jos 40 kuna . znas li dali se moze preko american expres ili neke druge kreditne kartice kupovati preko neta, nemam nijednu pa ne znam ima li cvc na njoj. negdje sam na pce citao i da se sve uplate na tekuci smatraju kao prihod pa je to oporezivo,,, recimo nedavno mi jeprijatelj vratio dug i to sam stavio na svoj tekuci, jos cu morati i platiti porez na ono sto mi je vec oporezovano kroz placu -.-
ne skida sa oba, ili ja ne mogu vjerovati da je tako u erste banci (sumnjam da iko naplaćuje vođenje žiro računa, ipak mislim da si to dobio besplatno, kao i u pbzu)... nisi dobro skontao, ti imaš otvorene račune u erste banci (tekući i žiro) i OBA ti se PRIKAZUJU u netbankingu - to je sasvim normalna, uobičajena i cool stvar, mislim da si ti prvi koji se ikada žalio na to

nisam ni siguran da nešto košta zatvaranje 40 kn - moj savjet, probaj sutra, prekosutra kod neke druge zaposlenice (meni su slično rekli u jednoj drugoj banci za zatvaranje računa pa nisam platio ništa sljedeći dan lol)...

nisam siguran, ali mislim da se sa svih mogućih kreditnih kartica može kupovati preko neta i to je usual stvar (za mastercard sam 100% siguran), vjerujem da je i za am ex (i preporučam ti da naučiš koja je razlika između tekućeg i žiro kada se već upuštaš u kreditne kartice, to je korak više, ja recimo ne bi imao muda za to, strah me )

postoji opasnost ako ti uplati na žiro (jer plaćaš porez kada radiš preko škole a tada uplata ide samo preko žira!) a preko tekućeg, nema šanse, on je kao "sigurniji" šta se tiče tih stvari (tako kaže barem većina ljudi) ako lažu oni, lažem i ja...